30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Prima băutură energizantă din lume, creată în întregime de A.I. – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu capacitățile inteligenței artificiale se pot sorta și analiza rapid cantități mari de date de pe internet în doar câteva minute sau secunde, reducând drastic ciclul de dezvoltare a produsului de la 1-2 ani – sau în cel mai bun caz...

Noul produs este fabricat într-una dintre cele mai avansate unități de producție a băuturilor din Europa și va fi accesibil în peste 60 de țări din întreaga lume începând din vara anului 2023.

Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL ENERGY este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

Prima băutură energizantă din lume, creată în întregime de A.I. (Inteligența Artificială), a fost dezvoltată de Hell Energy. Fiecare element al noii arome, ingredientele atent selectate, designul, chiar și elementele de marketing, au fost realizate de A.I., care a și testat-o.

Atunci când Hell Energy a pus în funcțiune A.I. pentru a dezvolta o nouă băutură energizantă adaptată nevoilor sale, iar inteligența artificială a procesat o cantitate mare de informații și a formulat ceea ce a considerat cea mai bună rețetă. A.I. nu numai că a luat în considerare așteptările consumatorilor de la o băutură energizantă, dar a prioritizat inclusiv obiectivul de a crea o băutură superioară, mai plăcută.

A.I. a considerat rețeta pe care a dezvoltat-o ca fiind perfectă. Aceasta a îmbunătățit băutura energizantă cu vitamine, aminoacizi și extracte din plante, asigurând în același timp conformitatea cu legislația industriei alimentare, inclusiv optimizarea recomandărilor EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) și respectarea cantităților zilnice recomandate (RDA).

A.I. a creat trei arome și le-a digitalizat folosind tehnologia unei companii din New York. După ce a testat toate cele trei băuturi și a analizat date și statistici extinse, A.I. a folosit inteligența predictivă pentru a selecta aroma câștigătoare. Astfel, a luat naștere aroma cu adevărat unică și răcoritoare de tutti-frutti cu o explozie de gust de fructe de pădure. Este pentru prima dată când inteligența artificială realizează un proces atât de sofisticat de dezvoltare de produse în domeniul băuturilor energizante.

Rețeta este păstrată strict confidențial, iar pentru a o proteja, A.I. a oferit recomandări în acest sens. Aceasta este stocată pe un singur computer în fabrica Hell Energy din Ungaria, echipată și ea cu elemente avansate de securitate. Designul camerei care adăpostește sistemul a fost, de asemenea, dezvoltat de inteligența artificială. Cu toate acestea, recunoscând importanța măsurilor de rezervă, o copie a rețetei este păstrată în siguranță într-un seif din Elveția.

După un proces atât de extins, nu este nicio surpriză că ambalajul noii băuturi energizante a fost proiectat tot de A.I. Băutura înglobează cele mai recente tendințe, cu un design tineresc și cool. În timp ce încorporează culorile HELL ENERGY, A.I. a introdus, totodată, propriul stil digital în design.

Deoarece noul produs „HELL A.I.” este rezultatul unui proces extraordinar și unic la nivel global, angajații companiei au fost dornici să supună noua băutură energizantă testării în condiții convenționale. Drept urmare, a fost supusă unui control riguros al calității, dar și unor sesiuni de degustare în orb. Succesul de care s-a bucurat a confirmat capacitățile inteligenței artificiale.

A.I. oferă o perspectivă extraordinară în domeniul dezvoltării produselor, împingând dincolo de granițe până acum de neimaginat și inaugurând o nouă eră pentru industria alimentară. Cu capacitățile inteligenței artificiale se pot sorta și analiza rapid cantități mari de date de pe internet în doar câteva minute sau secunde, reducând drastic ciclul de dezvoltare a produsului de la 1-2 ani – sau în cel mai bun caz, o jumătate de an – la o lună.

Acest proces este rezultatul eforturilor corelate a multiple sisteme A.I., fiecare excelând în domenii diferite, care au colaborat pentru această realizare. Cu peste o sută de sisteme de A.I. existente deja la nivel mondial, funcționarea lor colectivă asigură un nivel ridicat de inovație.

Noul produs este fabricat într-una dintre cele mai avansate unități de producție a băuturilor din Europa și va fi accesibil în peste 60 de țări din întreaga lume începând din vara anului 2023.

Hell Energy este liderul pieței de bături energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL ENERGY este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!