17.2 C
București
luni, mai 29, 2023

Retail – Private Label Innovation Show: O nouă ediţie va avea loc în luna aprilie 2023 – Sinteza

7 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Misiunea Agenției poloneze de investiții și comerț (PAIH) în calitate de agenție guvernamentală este: Gama&Gama Companie ce activează în numeroase segmente de piață: alimente de bază, hrană pentru animalele de companie, băuturi răcoritoare carbogazoase...

Sole Mizo face pionierat în România cu gama de produse fără lactoză, care include lapte UHT, iaurt natur, brânză Trappist, creme de unt natur/paprika, smântână, lapte cu cacao, brânză proaspătă, desert din lapte, iaurturi cu fructe (căpşuni/piersici), unt și smântână UHT 20%.

Compania a introdus în portofoliu şi o nouă categorie de produse : Vinuri, sub marca Teleki, produse în regiunea Villany, cea mai cunoscută regiune istorică a vinului roșu din Ungaria, cu un teritoriu total de 2 600 hectare.Sole Mizo Romania dispune de două centre logistice, la Timișoara și București, unde sunt situate departamentele operaționale (facturare), logistică și vânzări.

Modern Buyer vă invită la conferinţa anuală cu tema Private Label Innovation Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private. Ediţia cu numărul XI va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Aşteptăm alături de noi 150-200 de invitaţi.

Private Label Innovation Show are două componente:

 • Sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
 • Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern;

Tematici

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile, tendinţele şi strategiile momentului în industria mărcilor private.

 • Piaţa de private label din România – dimensiune, dinamică, trenduri relevante, categorii de top.
 • Proiecte în industria de retail şi 2022 şi 2023 – Diferenţiatori în retailul românesc.
 • Provocări ale anului 2023 cu impact în colaborarea furnizor – producător.
 • Local product în private label.
 • Bio în private label.
 • Oportunităţi pe termen scurt şi mediu.

Parteneri şi expozanţi confirmaţi până în acest moment

În zona expo Show găzduim, în premieră la acest eveniment, un stand comun al mai multor producători polonezi de mărci proprii. Participarea acestora este facilitată de Biroul din Bucureşti al PAIH – Agenţia Poloneză de Investiţii şi Comerţ.

Misiunea Agenției poloneze de investiții și comerț (PAIH) în calitate de agenție guvernamentală este:

 • promovarea Poloniei și a economiei poloneze prin creșterea gradului de expunere a mărcilor poloneze pe piețele internaționale.
 • promovarea produselor și serviciilor poloneze, precum și a tehnologiei informaționale inovatoare.
 • sprijinirea antreprenorilor polonezi în eforturile lor de expansiune în străinătate, suport în identificarea de parteneri de afaceri prin birourile sale comerciale din întreaga lume.

Gama&Gama

Companie ce activează în numeroase segmente de piață: alimente de bază, hrană pentru animalele de companie, băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi energizante și apă de masă, cumulând 11 branduri în portofoliu.
În categoria Pet Food, pe care o va promova la acest eveniment prin intermediul brandul Thank’Q, compania a dezvoltat deja un portofoliu larg de produse ce numră 36 SKU-uri: hrană uscată pentru câini, hrană umedă pentru câini și pentru pisici.
Gama&Gama a achiziționat recent o nouă linie de ultimă generație pentru producție și împachetare, care are o capacitate de 180.000 de tone pe an – poate cea mai mare în momentul actual din România.

www.gama-gama.ro

Transilvania Nuts

Companie cu capital 100% românesc înființată în urmă cu nouă ani, care a devenit unul dintre cei mai mari jucători pe piața de fructe oleaginoase și deshidratate. Transilvania Nuts are o capacitate de producție de aproximativ 7.600 de tone pe an, dacă ne referim doar la miezul de nucă. Pe lângă miezul de nucă, companie procesează și migdale, dar și alte nucifere. Capacitatea de depozitare este de peste 5.500 de metri pătrați, iar fabrica și depozitul se întind pe aprox. un hectar. Transilvania Nuts are o cifră de afaceri de 70 de milioane lei, realizând vânzări atât în România cât şi pe numeroase alte pieţe externe.

www.transilvanianuts.ro

Sole Mizo

Înființată în 2008, ca firmă-fiică a Sole Mizo Ungaria, Sole Mizo România, face parte din grupul Bonafarm. Sole Mizo Romania este unicul distribuitor în România al lactatelor Sole, fabricate de Sole Mizo ZRT – cel mai mare procesator de produse lactate din Ungaria. Sole Mizo face pionierat în România cu gama de produse fără lactoză, care include lapte UHT, iaurt natur, brânză Trappist, creme de unt natur/paprika, smântână, lapte cu cacao, brânză proaspătă, desert din lapte, iaurturi cu fructe (căpşuni/piersici), unt și smântână UHT 20%. Pe de altă parte, din 2013 este distribuitorul exclusiv în Romania al mezelurilor fabricate de către Pick Szeged Ungaria (Pick, Delhus, Ringa). Compania a introdus în portofoliu şi o nouă categorie de produse : Vinuri, sub marca Teleki, produse în regiunea Villany, cea mai cunoscută regiune istorică a vinului roșu din Ungaria, cu un teritoriu total de 2 600 hectare.
Sole Mizo Romania dispune de două centre logistice, la Timișoara și București, unde sunt situate departamentele operaționale (facturare), logistică și vânzări. Compania are trei puncte de cross-docking la nivel național.

www.solemizo.ro

Băneasa

Băneasa este unul dintre cele mai apreciate nume în domeniul morăritului și producției de paste făinoase, cu o istorie de peste 3 decenii. âCu o capacitate de producție anuală instalată de peste 25.000 tone de paste, Băneasa se numără și printre cele mai puternice fabrici din întreaga Europa Centrală și de Est.
De mai bine de 15 ani, Băneasa este lider pe piața românească a pastelor făinoase, fabrica Băneasa fiind cel mai mare și mai modern producător de paste din România și zona Balcanilor.
Strategia Băneasa are ca puncte forte calitatea produselor, dublată de preţuri competitive şi parteneriate strategice cu clienții și furnizorii, precum și o îmbunătățire continuă a proceselor de management. Dezvoltarea și implementarea permanentă a celor mai moderne sisteme integrate de calitate și siguranță alimentară ocupă un rol central în atingerea obiectivelor strategice ale companiei.

www.pastebaneasa.ro

Grande Gloria

Grande Gloria Production este un grup de firme multifuncțional dezvoltat, ce a luat nastere în anul 1993, astăzi fiind un important jucător în zona de business, prin activitatea sa. Grupul a împlinit anul acesta un sfert de secol de activitate pe piața din România.
· Reunește 7 fabrici de produse alimentare și nealimentare.
· Este un important furnizor sub marcă proprie și Private Label, realizând exporturi în 53 de țări, de pe 4 continente.
· Este importator și distribuitor
Specializarea companiei, pe producția Private Label, a adus încrederea și aprecierea celor mai importanți operatori de pe piața de retail, a companiilor de distribuție și a producătorilor de produse cosmetice celebre.

www.grandegloria.com

Participă la Private Label Innovation Show pe 25 aprilie 2023

Cost bilet: 180 de euro + TVA. Ce garantează acest pachet? Acces la sesiunile de dezbateri pe toată durata zilei, pauze de cafea, masă de prânz, prezentările speakerilor, lista participanţilor. Pentru a rezerva un loc la eveniment, vă rugăm să accesaţi Formularul de înregistrare.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Show 2023, ediţia a XI-a dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!