21.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Produsele Profi sunt disponibile pe Tazz pentru livrări la domiciliu – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Parteneriatul dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces, de acasă, la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

„În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale”, declară Cătălin Pavel, IT Digital & Data Director Profi.

Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele, astfel încât să acopere și mai multe pofte, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi, livrate direct la ușa lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Din această săptămână, produsele Profi sunt disponibile pe Tazz pentru livrări directe la domiciliu. Parteneriatul dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces, de acasă, la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

„În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale”, declară Cătălin Pavel, IT Digital & Data Director Profi.

„Cei ce vin în magazinele noastre găsesc nu doar produse bune la prețuri zilnic mici, dar și numeroase avantaje care le fac viața mai ușoară. Adăugând acum la lista serviciilor de care aceștia se pot bucura inclusiv livrările prin partenerii de la Tazz, suntem bucuroși că avansăm și mai mult în această direcție”, a mai spus Cătălin Pavel.

“Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă. Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele, astfel încât să acopere și mai multe pofte, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi, livrate direct la ușa lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi. De la produse de bază precum conserve și cereale, până la produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină, Profi se asigură că utilizatorii Tazz să găsească în aplicație tot ce au nevoie pentru viața lor de zi cu zi, la fel ca atunci când merg direct în magazin pentru cumpărături.

Un loc aparte în aceste livrări îl ocupă categoriile de la coffee corner, implementate de Profi în urmă cu trei ani și care se dovedesc de succes atât în offline, cât și online: hotdog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Cu 28.000 de angajați în 1.672 de magazine proprii și partenere din mai bine de 820 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România.

ProfiSUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care zilnic își fac aici cumpărăturile.

Mai bine de 94% dintre aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei Profi, de 11,7 miliarde de lei, plasează compania pe locul trei în sectorul de retail românesc.

Serviciile Tazz sunt disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și pe tazz.ro, în cele 33 de orașe din țară în care compania activează în acest moment.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!