20.1 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Profi extinde conceptul „Raftul cu Bunătăți Locale” în șase magazinele din Suceava – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

De astăzi, 14 iunie a.c., o serie de producători locali din județul Suceava își găsesc locul pe „Raftul cu Bunătăți Locale”, odată cu extinderea acestui concept și către șase dintre magazinele din județul Suceava ale companiei Profi.

Ilie, Strada Morii, nr 194, acest concept vine în sprijinul producătorilor astfel încât aceștia să facă în continuare cele mai bune produse, după rețete tradiționale, și să ajungă mai ușor la consumatori.

Accentul este pus pe prospețimea și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care apar produse pe „Raftul cu Bunătăți Locale”.

De astăzi, 14 iunie a.c., o serie de producători locali din județul Suceava își găsesc locul pe „Raftul cu Bunătăți Locale”, odată cu extinderea acestui concept și către șase dintre magazinele din județul Suceava ale companiei Profi.

Inaugurat de această dată la magazinul Profi Super din localitatea Sf. Ilie, Strada Morii, nr 194, acest concept vine în sprijinul producătorilor astfel încât aceștia să facă în continuare cele mai bune produse, după rețete tradiționale, și să ajungă mai ușor la consumatori. Conceptul face parte dintr-un amplu program de susținere a micilor producători din România, demarat de Profi.

Zilnic, produse de la peste douăzeci de producători locali ajung la raft, în funcție de sezonalitate. Brânzeturile și specialitățile din carne preparate ca pentru propria familie, produse de panificație și patiserie, sucuri naturale după rețete tradiționale, dulceață, zacuscă și gemuri din fructe culese din ogradă, miere curată, produse lactate, uleiuri presate la rece, vinuri și bere artizanală, dar și ceaiuri, toate alimentează Raftul cu Bunătăți Locale.

„Punem suflet în România și susținem inițiativele acestor oameni harnici și pricepuți care pregătesc bunătăți la ei în gospodărie sau în cooperative. Raftul cu Bunătăți Locale este modul în care Profi ajută acești producători să poată ajunge la cât mai multe familii din România. Nu este doar un ajutor pentru micii producători locali, dar și pentru consumatorii care pot să găsească produse de calitate, sănătoase și gusturi autentice”, a declarat Călin Costinaș, Director General adjunct Profi.

Cele şase magazine în care a fost extins acest concept sunt: Profi Super (în Sf. Ilie, din Județul Suceava, la adresa Strada Morii, nr. 194), Suceava,(Str.Nicolae Bălcescu, nr 4), Bosanci (str. Sucevei nr. 8-10), Marginea (Str Principala), Rădăuți (Piata Unirii, Nr. 5) și Câmpulung Moldovenesc (Str.Dimitrie Cantemir Nr. 2).

Produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate. Accentul este pus pe prospețimea și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care apar produse pe „Raftul cu Bunătăți Locale”.

“Participanții la acest program primesc ajutor în realizarea documentației și obținerea avizelor necesare pentru vânzarea conformă a produselor lor, iar Profi facilitează distribuția acestora prin flota proprie și oferă suport în promovarea lor. Profi le oferă micilor producători locali și condiții comerciale preferențiale, preluând marfa direct de la unitatea de producție, achitând-o rapid și nefăcând retur de produse,” a spus Gaetan Pacton, director general Profi.

Prima ilustrare a conceptului a putut fi văzută în septembrie 2022 la Festivalul pe care Profi l-a organizat la Apoș, fiind urmată de introducerea lui în același an în magazine din Cluj și Dâmbovița.

În acest an programul a continuat să se extindă, Suceava fiind deja al treilea județ în care este implementat, după Bistrița și Alba.

În 2023, Profi își propune să aducă „Raftul cu Bunătăți Locale” cu specialități din carne, conserve, lactate, ouă, panificație, pește, produse apicole, legume și fructe în zece zone ale țării și să reunească cel puțin 150 de producători locali. Din această lună, dincolo de faptul că sunt prezenți la Raftul cu Bunătăți Locale, micii producători locali își spun poveștile și își prezintă oferta și pe o platformă dedicată lor, Via-Profi.ro, prin intermediul căreia oricine poate porni într-o călătorie plină de savoare în România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!