11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Retail – Râureni lansează două produse în gama de mâncăruri gătite – Zacusca de vinete și Zacusca de vinete cu hribi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Brandul Râureni se extinde cu două noi sortimente de produse cu rețete inedite – Zacusca de vinete și Zacusca de vinete cu hribi – preparate din vinete coapte, la foc de lemne.

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Brandul Râureni se extinde cu două noi sortimente de produse cu rețete inedite – Zacusca de vinete și Zacusca de vinete cu hribi – preparate din vinete coapte, la foc de lemne. Astfel, Râureni continuă într-o notă modernă tradiția bazată pe rețete autentice și gustoase, care definesc brandul încă de la lansare.

Vedeta noii game, Zacusca de vinete coapte pe foc de lemne, este un produs care ne duce cu gândul la gusturile bucătăriei autentice, ce redau notele speciale ale mâncării gătite la focul de lemne, din ingrediente proaspete și gustoase.

Bazată pe o rețetă secretă de familie, din vechiul caiet al bunicii, Zacusca de vinete cu hribi, readuce la viață un gust căutat de cei ce doresc să se răsfețe cu un sortiment de zacuscă cu totul special, exact ca în casa bunicilor. Hribii și legumele adăugate din belșug creează un mix de arome și texturi inedite care cuceresc de la prima degustare.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile trenduri, dar și să acompaniem tradițiile noastre culinare, astfel încât ne-am propus crearea unei game extinse de mâncăruri gătite prin care să anticipăm și să răspundem dorinței clienților de diversificare permanentă a produselor pe care le consumă. Un pas firesc în acest demers este introducerea acestor noi sortimente de produse, bazate pe rețete autentice cu un touch modern, produse dedicate clienților noștri care țin post dar și celor cu regimuri vegetariene și vegane. Cele două produse nou lansate readuc în atenția publicului iubitor de gastronomie românească, două dintre cele mai îndrăgite preparate ale românilor, prezentate întro lumină nouă, cu un ambalaj și packaging moderne, care vor face din acestea, în scurt timp, unele dintre preferatele clienților nostri”, a declarat Georgiana Mutu, Director de Marketing Râureni.

Elementele care fac ca aceste două sortimente să fie cu adevărat speciale sunt, printre altele, concentrația mai mare de legume, cantitatea variată de condimente, modul tradițional prin care sunt coapte vinetele.

La acestea se adaugă noul design al borcanelor – mai înalte și cu o etichetă cu aspect modern, ce conferă produselor o notă distinctă și atractivă.

Compania Râureni va continua extinderea portofoliului de produse premium, bazate pe rețete tradiționale reinterptetate în cheie modernă, urmând să lanseze în curând Zacusca de vinete picantă și Zacusca de vinete cu gălbiori.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!