10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Retail – Retailerul român de fashion care deține brandul Vagabond Studio… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

”Retailerul român de fashion ce deține brandul Vagabond Studio a ajuns la finalul procesului de rebranding început în urmă cu doi ani și preia din luna mai denumirea de “Made by Society”.  În acest context, din luna martie a acestui an...

Planul nostru este, ca în acest an, să deschidem alte 4 concept store-uri în România sub brandul “Made by Society”, aflându-ne în discuții avansate cu dezvoltatorii ce dețin centre comerciale în: Brăila, Pitești, Craiova, Târgoviște și să lansăm colecții care să păstreze adeptul de streetwear atașat de acest brand, așa cum o facem de 9 ani încoace.

Această creștere se datorează, pe de o parte deschiderii celor 3 magazine noi din România (Galați, Craiova și Sun Plaza București), a celor două din Bulgaria, și bineînțeles a celui din Marea Britanie și, pe de altă parte, producției și lansării săptămânal a unui număr mare de articole vestimentare si accesorii, precum și a apetitului în creștere al românilor de a fi la modă, de a fi în tendințe”, declară Răzvan Petrescu.

Retailerul român de fashion ce deține brandul Vagabond Studio a ajuns la finalul procesului de rebranding început în urmă cu doi ani și preia din luna mai denumirea de “Made by Society”. Patru concept store-uri vor fi deschise în acest an în România sub brandul “Made by Society”, compania aflându-se în discuții avansate cu dezvoltatorii ce dețin centre comerciale în Brăila, Pitești, Craiova, Târgoviște. Funcția de CEO a acestui lanț de concept store-uri a fost preluată de Răzvan Petrescu, de 36 de ani.

”Retailerul român de fashion ce deține brandul Vagabond Studio a ajuns la finalul procesului de rebranding început în urmă cu doi ani și preia din luna mai denumirea de “Made by Society”.  În acest context, din luna martie a acestui an, funcția de CEO a acestui lanț de concept store-uri a fost preluată de Răzvan Petrescu, cel care din 2018 ocupa funcția de Director Comercial în cadrul companiei Vagabond Studio. Răzvan Petrescu are 36 de ani , jumătate din acești ani si i-a dedicat retail-ului de fashion, cumulând 18 ani de experiență în acest domeniu”, informează compania.

În mai anul trecut, Vagabond Studio a deschis primul magazin sub conceptul “Made by Society”  în centrul comercial Westfield Stratford din Londra.

“Preluarea funcției de CEO mă obligă să păstrez aceeași linie de dezvoltare și aceeași tendință de inovare pe care proprietarii Vagabond Studio au avut-o din 2014 până în prezent. Planul nostru este, ca în acest an, să deschidem alte 4 concept store-uri în România sub brandul “Made by Society”, aflându-ne în discuții avansate cu dezvoltatorii ce dețin centre comerciale în: Brăila, Pitești, Craiova, Târgoviște și să lansăm colecții care să păstreze adeptul de streetwear atașat de acest brand, așa cum o facem de 9 ani încoace. Printre obiectivele mele se mai numără și consolidarea organigramei companiei pentru a putea susține deschiderea de noi magazine în Europa și foarte important, crearea unui sistem de francize ce va fi lansat în toamna acestui an,” declară Răzvan Petrescu, CEO Made by Society.

Made By Society este un brand autohton de streetwear ce deține un lant de concept-store-uri în Romania, Anglia (Londra) si Bulgaria (Sofia). Vagabond Studio/ Made by Society se numără printre cei mai performanți retaileri din punct de vedere al cifrei de afacere pe metru pătrat din țara noastră. Din 2018, compania a deschis 17 magazine în centre comerciale din România, 2 magazine în Sofia (Bulgaria) și 1 magazin în Londra ( Marea Britanie) .

“În ultimii ani, retailul de fashion înregistrează vânzări crescute, atât pe plan internațional, cât și pe plan local. Păstrînd trendul, compania noastră a marcat, în acest an,  o creștere a cererii cu 44% comparativ cu primele 4 luni ale anului trecut. Această creștere se datorează, pe de o parte deschiderii celor 3 magazine noi din România (Galați, Craiova și Sun Plaza București), a celor două din Bulgaria, și bineînțeles a celui din Marea Britanie și, pe de altă parte, producției și lansării săptămânal a unui număr mare de articole vestimentare si accesorii, precum și a apetitului în creștere al românilor de a fi la modă, de a fi în tendințe”, declară Răzvan Petrescu.

Acesta afirmă că va face o prioritate din expansiunea lanțului de magazine, în orașe importante din Europa.

”Streetwear-ul acaparează piața consumatoare de fashion, iar această tendință se menține și în România, urmând astfel trend-ul Occidentului sau al țărilor dezvoltate din Europa, unde acest stil vestimentar este prezent în majoritatea colecțiilor lansate de marile case de modă sau de marile branduri”, adaugă CEO-ul Made by Society.

Echipa Made by Society numără în acest moment 400 de angajați, aceștia desfășurându-și activitatea în zona de retail fizic și online, cât și în cea de producție, compania având propria fabrică de confecții în județul Botoșani.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!