1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Retail – Subway – Unele restaurante Subway percep acum un cost suplimentar… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lanțul american Subway este unul dintre cei mai mari francizori de restaurante din India, cu aproximativ 800 de puncte de vânzare.

Prețul promoțional al Domino’s pentru cea mai ieftină pizza a sa este de doar 60 de cenți americani în India, unde francizatul său a semnalat public îngrijorarea cu privire la o creștere de 40% a prețului brânzei în timpul anului financiar care s-a încheiat în martie...

De asemenea, numeroase unități Subway și McDonald’s din India au eliminat roșiile din meniurile lor în ultimele săptămâni, invocând probleme de calitate, după ce prețurile au crescut cu aproximativ 450%, atingând niveluri record.

Sandvișurile Subway din India nu vor mai avea opțiunea de a oferi gratuit o felie de cașcaval, în urma unor revizuiri ale meniului, despre care analiștii spun că sunt mai degrabă o reducere a costurilor decât o chestiune de gust, relatează CNN.

Lanțul american Subway este unul dintre cei mai mari francizori de restaurante din India, cu aproximativ 800 de puncte de vânzare. În prezent, aceștia cer 30 de rupii (0,40 dolari) în plus pentru felia de cașcaval în majoritatea sandvișurilor, dar oferă în schimb un sos „cheezy” gratuit, arată G4Media.

Prețurile în creștere ale ingredientelor, inclusiv ale produselor lactate, au pus lanțurile globale de fast-food din India sub presiune pentru a reduce costurile, menținând în același timp clienții satisfăcuți.

Prețul promoțional al Domino’s pentru cea mai ieftină pizza a sa este de doar 60 de cenți americani în India, unde francizatul său a semnalat public îngrijorarea cu privire la o creștere de 40% a prețului brânzei în timpul anului financiar care s-a încheiat în martie.

De asemenea, numeroase unități Subway și McDonald’s din India au eliminat roșiile din meniurile lor în ultimele săptămâni, invocând probleme de calitate, după ce prețurile au crescut cu aproximativ 450%, atingând niveluri record.

India a recurs la importul de roșii din Nepal pentru a atenua penuria.

Sosul de brânză disponibil acum gratuit la Subway India a fost „dezvoltat doar din motive calitative”, a declarat Culinary Brands din cadrul Everstone Group, care gestionează lanțul de aprovizionare pentru toate cele 800 de puncte de vânzare și este francizorul principal pentru aproximativ 200 de unități.

Schimbarea calitativă nu este în mod clar pe gustul tuturor.

Subway a „înlocuit felia de cașcaval cu un amestec de brânză lichidă… Tocmai ați pierdut un client loial”, a scris un client neimpresionat,

Un manager al unui magazin Subway din New Delhi a declarat pentru Reuters că noul sos de brânză costă 400 de rupii pe kilogram. Prețurile de pe piață arată că feliile de cașcaval costă de obicei în jur de 700 de rupii pe kilogram.

O felie de cașcaval, a declarat Mayur Hola, șeful de marketing al Culinary Brands, „poate fi adăugată la un cost mic”.

„Costurile ingredientelor nu sunt ceva ce comentăm… acesta este pur și simplu un upgrade pentru a face sandvișurile noastre mai bune”.

Întrebat despre mișcarea Subway, Karan Taurani, analist de consum discreționar la Elara Capital din India, a declarat că prețurile ridicate la brânză, cereale și legume au împins restaurantele să vină cu strategii „inovatoare”.

„Este o modalitate de a pune presiune inflaționistă asupra clienților, mai degrabă decât să se meargă pe o creștere generalizată a prețurilor”, a spus el.

Un sandviș Subway costă în jur de 200-300 de rupii (2,4-3,6 dolari) în India. Dacă un client adaugă felia de brânză – care era înainte gratuită – va costa acum cu până la 15% mai mult.

Banca centrală a Indiei a majorat săptămâna aceasta prognoza de inflație pentru anul fiscal în curs la 5,4%, invocând presiunile exercitate de prețurile alimentelor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!