21.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Supeco îşi extinde reţeaua cu încă un magazin în Craiova – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

19 A, acesta are o suprafață totală de vânzare de aproximatv 350 mp și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Clienții pot găsi aproximativ 1.000 de produse de larg consum și proaspete: de la lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, până la articole de igienă și întreținerea casei.

Deschiderea magazinului înseamnă și o creștere a dimensiunii rețelei de supermarketuri Supeco, din totalul acesteia făcând parte în prezent 29 de magazine extinse la nivel național.

Carrefour România își extinde prezența în orașul Craiova, prin deschiderea unui al doilea magazin Supeco. Situat pe strada Traian Lalescu, nr. 19 A, acesta are o suprafață totală de vânzare de aproximatv 350 mp și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Diferența față de primul magazin Supeco din Craiova este că în cadrul noii locații sunt prezente doar opțiunile de autoservire și achiziție de produse preambalate, fără vitrina cu servire asistată. Clienții pot găsi aproximativ 1.000 de produse de larg consum și proaspete: de la lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, până la articole de igienă și întreținerea casei. Magazinul Supeco se adresează atât familiilor, cât și micilor afaceri. Retailerul oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produsele disponibile. Mecanismul de funcționare este unul cât se poate de simplu: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate.

„De astăzi, Craiova adăugă pe harta sa un nou magazin Supeco. Elementul diferențiator al magazinelor Supeco constă în promisiunea unor prețuri mai mici față de media pieței, completate de oferte zilnice și de avantaje pentru achizițiile unor volume mari,” a completat Silvana Voicu, manager magazin Supeco Craiova.

La rândul său, Silviu Diaconu, Director Supeco, spune că „decizia de a deschide un nou magazin Supeco în Craiova apare ca urmare a dorinței noastre de a întâmpina nevoile de consum pentru un număr cât mai mare de clienți. Astfel, am luat în considerare oferirea unei game extinse de produse atât alimentare, cât și non-alimentare, la prețuri cât mai accesibile. Ne dorim ca timpul petrecut la cumpărături în noua locație Supeco să fie o experiență cât mai plăcută pentru craiovenii care ne trec pragul”.

Deschiderea magazinului înseamnă și o creștere a dimensiunii rețelei de supermarketuri Supeco, din totalul acesteia făcând parte în prezent 29 de magazine extinse la nivel național. Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani și Suceava se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!