9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Retail – tbi bank și Flanco extind parteneriatul și oferă opțiunea BNPL și în magazinele offline – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Parteneriatul dintre tbi și Flanco, început în 2018, evoluează prin extinderea soluției de finanțare BNPL și pentru cumpărăturile offline.

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu peste 150 de magazine în 112 orașe, cu o experiență de aproape 30 de ani.

Parteneriatul cu tbi, început în 2018, ne ajută să oferim oamenilor un alt instrument eficient de finanțare cu ajutorul căruia pot achiziționa produsele dorite fără a simți povara prețurilor mari”, spune Ovidiu Nicușan, Marketing Director, Flanco.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Parteneriatul dintre tbi și Flanco, început în 2018, evoluează prin extinderea soluției de finanțare BNPL și pentru cumpărăturile offline. Clienții au acum opțiunea de a face cumpărături în patru rate fără dobândă și din magazinele fizice din rețeaua Flanco, în plus față de magazinul online.

„Chiar dacă retailul fizic s-a confruntat cu provocări în ultimii ani, credem în valoarea experienței de cumpărare în magazin. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor flexibilitate, transparență și opțiuni de plată convenabile. De aceea, suntem încântați să anunțăm extinderea parteneriatului cu Flanco, prin care lucrăm mereu împreună pentru a oferi clienților o experiență superioară, simplă și rapidă, de cumpărături în magazin”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu peste 150 de magazine în 112 orașe, cu o experiență de aproape 30 de ani. De la înființare și până astăzi, peste 5 milioane de familii au cumpărat de la Flanco.

„Echipa noastră a știut de la bun început că vrem să aducem cele mai noi și moderne tehnologii cât mai aproape de familiile din România. De la electronice la electrocasnice și produse IT, la telecomunicații și produse de lifestyle, ne-am construit gama în jurul misiunii noastre de a face viața oamenilor mai ușoară și mai frumoasă. Parteneriatul cu tbi, început în 2018, ne ajută să oferim oamenilor un alt instrument eficient de finanțare cu ajutorul căruia pot achiziționa produsele dorite fără a simți povara prețurilor mari”, spune Ovidiu Nicușan, Marketing Director, Flanco.

Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Fondat în 1994, Flanco este un retailer electro-IT din România, cu venituri anuale de peste 200 de milioane de euro și având peste 1.400 de angajați. Compania are o rețea de peste 150 de magazine în 112 orașe. De la înființare și până astăzi, peste 5 milioane de familii au cumpărat de la Flanco. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, este în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate mărci și soluții de plată inovatoare.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!