30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Vinul zilei: o cavă exuberantă din Catalonia, cu structură plină, cremoasă, plină de savoare, care dezvăluie în principal arome de foietaje și fructe galbene, savuroasă alături de pește, fructe de mare, carne albă sau preparate asiatice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vinul zilei, Cava Castell d’Or, este o cava obținută din cele trei soiuri consecrate Xarel-lo, Macabeo și Parellada (40, 30, 30%) selectate de pe cele mai bune plantații situate aproape de mare la peste 750 m altitudine în Comtats de Barcelona.

Diana Pavelescu: “Spumantul obținut prin metoda tradițională este moștenirea primelor cooperative, înființate la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, ce se află acum în număr de 16 și sunt constituite din peste 2200 de familii de viticultori unite de un obiectiv comun: dorința de construi o afacere cu tradiție...

Este o cavă obținută din cele trei soiuri consacrate Xarel-lo, Macabeo și Parellada (40, 30, 30%) selectate de pe cele mai bune plantații situate aproape de mare la peste 750 m altitudine în Comtats de Barcelona, locuri ce dau vinurilor o personalitate unică.

Vinul zilei, Cava Castell d’Or, este o cava obținută din cele trei soiuri consecrate Xarel-lo, Macabeo și Parellada (40, 30, 30%) selectate de pe cele mai bune plantații situate aproape de mare la peste 750 m altitudine în Comtats de Barcelona.

Castell d’Or a fost fondată în 2009 de către un grup de cooperative viticole din Catalonia. Cu toate acestea, tradiția viticolă Castell d’Or începe încă de la înființarea în zonă a primelor cooperative (sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX).

Astăzi, grupul include 16 cooperative, peste 6200 de hectare de viță-de-vie în regiunea Catalonia și peste 2200 de familii implicate în agricultură.

Recomandarea noastră, Cava Brut Castell D’Or, este un vin galben pai cu irizații verzui care prezintă mai întâi note olfactive de fructe, în special mere și pere. Pe palat, aromele amintesc de drojdie și foietaje. O cavă spectaculoasă pe care să o degustați la 7-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alături de pește, fructe de mare, carne albă sau roșie, mâncăruri cu sosuri sau preparate asiatice.

Diana Pavelescu: “Spumantul obținut prin metoda tradițională este moștenirea primelor cooperative, înființate la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, ce se află acum în număr de 16 și sunt constituite din peste 2200 de familii de viticultori unite de un obiectiv comun: dorința de construi o afacere cu tradiție, caracter și valoare. Este o cavă obținută din cele trei soiuri consacrate Xarel-lo, Macabeo și Parellada (40, 30, 30%) selectate de pe cele mai bune plantații situate aproape de mare la peste 750 m altitudine în Comtats de Barcelona, locuri ce dau vinurilor o personalitate unică. Maturarea pe drojdie de peste 12 luni oferă acestui vin un caracter tipic cu arome de autoliză ce constau în aluat de pâine, miez și coajă de pâine. Acestea sunt susținute de aromele tipice de ierburi aromatice, specifice soiului Xarel-lo, alături de fructe galbene, mere, pere și corcodușe foarte coapte. Structura este plină, cremoasă și plină de savoare, cu un final lung, mineral. “

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!