15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Retail – Vinul zilei: un Negroamaro “pregătit de luptă” cu o masă bazată pe carne roșie, un vin suplu, cu arome de fruct negru și cireșe coapte. Medaliat cu Aur la concursurile din domeniu – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Copertino Riserva 2017 de la Doppio Passo este dublu medaliat cu Aur, la Berlin Wine Trophy și Gilbert & Gaillard.

Vinul zilei, Copertino Riserva 2017 este obținut din struguri Negroamaro, soi despre care se spune că ar fi ajuns în Italia în secolul 7-8 i.Hr, odată cu colonizarea elenă.

Masseria Doppio Passo Copertino Riserva DOC 2017 este un vin roșu rubiniu închis, care aduce în prim-plan mai întâi note olfactive de fructe de pădure și cireșe, după care, pe palat, regăsim arome rotunde, catifelate, cu taninuri bine echilibrate și un final lung, persistent.

Copertino Riserva 2017 de la Doppio Passo este dublu medaliat cu Aur, la Berlin Wine Trophy și Gilbert & Gaillard.

Evenimente

30 mai – Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie – Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie – Maratonul Energiei
13 iunie – Eveniment Profit: Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Deținută de familia Botter, Masseria Doppio Passo este situată în regiunea Puglia, localitatea Salice Salentino. La începutul anilor ’80, familia Botter și-a dat seama de potențialul acestei zone și a început să colaboreze cu producătorii locali. Achiziționarea Masseria Doppio i-a consolidat poziția în regiune.

Vinul zilei, Copertino Riserva 2017 este obținut din struguri Negroamaro, soi despre care se spune că ar fi ajuns în Italia în secolul 7-8 i.Hr, odată cu colonizarea elenă. Un vin roșu intens, cu taninuri puternice, dar totodată delicate, Negroamaro dezvăluie un corp suplu și aciditate medie.

Masseria Doppio Passo Copertino Riserva DOC 2017 este un vin roșu rubiniu închis, care aduce în prim-plan mai întâi note olfactive de fructe de pădure și cireșe, după care, pe palat, regăsim arome rotunde, catifelate, cu taninuri bine echilibrate și un final lung, persistent. Serviți vinul la 18-20 de grade Celsius, alături de brânzeturi maturate, friptură de vită și alte preparate din carne.

Cosmin Tudoran: “Recunosc, iar am călcat greșit și mi-am format așteptări greșite. Doar ce am deschis o sticlă “grea”, din acest strugure la care m-aș fi așteptat la dulcegării și robusteți volumetrice. Dar care, ce să vezi, m-a surprins cu un vin pregătit de luptă cu o masă bazată pe carne, roșie, eventual vânat. Un vin suplu, cu aciditate potrivită, un amestec de fruct negru și cireașă coaptă, tanini robuști, o structură fermă și un final elegant. Aș zice că e mai mult decât potrivit pentru aceste perioade. Enjoy!”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!