32 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Retail – YouGov a achiziționat divizia Consumer Panel Services a GfK SE (CPS GfK) – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

YouGov va oferi celor 1.100 de clienți ai CPS GfK accesul la o sursă de informații despre consumatori, aflată în continuă creștere și actualizată în permanență, precum și la studii permanente de audiență de la 26 de milioane de membri înregistrați în panelurile CPS GfK de pe 55 de piețe...

Investiția YouGov într-un program de integrare atent planificat și analizat va asigura o tranziție fără probleme pentru clienții și colegii CPS GfK și va permite ambelor companii să valorifice punctele forte ale fiecăreia dintre ele, încă din prima zi...

Tranzacția a fost evaluată la un preț de achiziție de 315 milioane de euro și accelerează strategia pe termen lung a YouGov de a continua să investească în tehnologie, produse și platforme, extinzându-și în același timp panelurile și finalizând achiziții care îi sporesc capacitățile geografice și de colectare de date...

Steve Hatch, CEO, YouGov
Steve Hatch, CEO, YouGov

YouGov, grup internațional de cercetare online de date și tehnologie analitică, a achiziționat divizia de Consumer Panel Services a GfK SE (CPS GfK), lider consacrat în Europa în ceea ce privește datele referitoare la achizițiile efectuate de gospodării. Această tranzacție se bazează pe strategia de creștere pe termen lung a YouGov și îi sporește prezența în domeniul FMCG.

Tranzacția va extinde oferta YouGov în sectorul european al bunurilor de larg consum și al comerțului cu amănuntul. CPS GfK aduce paneluri din 16 țări europene care furnizează date din peste 100.000 de gospodării și 18 milioane de călătorii de cumpărături.

YouGov va oferi celor 1.100 de clienți ai CPS GfK accesul la o sursă de informații despre consumatori, aflată în continuă creștere și actualizată în permanență, precum și la studii permanente de audiență de la 26 de milioane de membri înregistrați în panelurile CPS GfK de pe 55 de piețe.

Investiția YouGov într-un program de integrare atent planificat și analizat va asigura o tranziție fără probleme pentru clienții și colegii CPS GfK și va permite ambelor companii să valorifice punctele forte ale fiecăreia dintre ele, încă din prima zi.

Tranzacția a fost evaluată la un preț de achiziție de 315 milioane de euro și accelerează strategia pe termen lung a YouGov de a continua să investească în tehnologie, produse și platforme, extinzându-și în același timp panelurile și finalizând achiziții care îi sporesc capacitățile geografice și de colectare de date.

„Împreună vom investi și ne vom dezvolta capacitățile comune, ceea ce ne va permite să realizăm viziunea noastră de a deveni principalul furnizor de date despre cumpărători, marketing și opinii. Cu soluții de date conectate, informații de specialitate și analize de piață de calitate superioară, această combinație de neegalat înseamnă că vom crea pentru clienții și partenerii noștri mai multă valoare ca niciodată”, a declarat Steve Hatch, CEO, YouGov.

„Achiziția CPS GfK de către YouGov este un moment de schimbare pentru CPS GfK, pentru clienții noștri și pentru sectoarele de FMCG/Retail din toată Europa. Împreună, CPS GfK și YouGov le vor permite clienților să înțeleagă fiecare etapă a călătoriei cumpărătorului – de la ce cumpără și de unde cumpără și până la motivul și modul în care își fac cumpărăturile – prin publicitate, localizare și media”, a declarat Stefan Heremans, Președinte, CPS GfK.

Informații cheie:
• YouGov furnizează studii permanente de audiență de la 26 de milioane de membri înregistrați în panelurile CPS GfK de pe 55 de piețe.
• YouGov are în prezent peste 1.800 de angajați care lucrează cu peste 4.000 de clienți din întreaga lume.
• Informațiile CPS GfK se bazează pe 18 milioane de călătorii de cumpărături din mii de gospodării și cartografiază peste 1.500 de retaileri, acoperind peste 2,1 milioane de SKU-uri.
• CPS GfK are o tradiție de 60 de ani ca lider de încredere, lider de piață în ceea ce privește datele, cercetarea și analiza comportamentului de cumpărare.
• CPS GfK are peste 1.100 de angajați care activează pe 16 piețe din Europa și paneluri partenere pe alte două piețe.

YouGov este un grup internațional de cercetare online de date și tehnologie analitică cu sediul central la Londra. Cu operațiuni în Marea Britanie, America de Sud și America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, India și în Regiunea Asia-Pacific, YouGov are una dintre cele mai mari rețele de cercetare din lume.

 

 

 

 

 

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!