10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Servicii profesionale – Aktor România are un nou director de comunicare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania de construcții Aktor România, parte a Grupului Intrakat, a anunțat că a numit-o pe Ruxandra Vodă în funcția de director de comunicare, o persoană cu 25 de ani de experiență în domeniu și care se va implica astfel în domeniul infrastructurii, după o perioadă lungă în industria de telecomunicații.

Ruxandra Vodă are peste 25 de ani de experiență în comunicare (relații cu media, relații cu părțile interesate, comunicare internă, evenimente corporative), transformare digitală și ESG.

În ultimii 15 ani, ea a ocupat funcții de conducere în comunicare corporativă în fostul grup de companii Telekom România, parte a Deutsche Telekom Group.

Mandatul Ruxandrei Vodă va fi de a îmbunătăți comunicarea Aktor România cu părțile interesate și de a susține misiunea companiei de a contribui pozitiv la dezvoltarea durabilă a infrastructurii României.

„Ne lărgim echipa executivă din România cu un expert în comunicare renumit, care va coordona eforturile companiei pentru a asigura o comunicare transparentă și constantă cu mass-media, autoritățile și publicul. Aceasta, împreună cu multe alte inițiative și schimbări în compania noastră din țară, sunt semnale puternice că avem un angajament față de România”, a declarat George Tsapropunis, Chief Communications Officer al Intrakat.

Ruxandra Vodă are peste 25 de ani de experiență în comunicare (relații cu media, relații cu părțile interesate, comunicare internă, evenimente corporative), transformare digitală și ESG. În ultimii 15 ani, ea a ocupat funcții de conducere în comunicare corporativă în fostul grup de companii Telekom România, parte a Deutsche Telekom Group. Ea este, de asemenea, profesor asistent de științe de management la Universitatea Tiffin, Statele Unite. Ea deține un doctorat. în Leadership și Schimbare Globală și un Master Executiv în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Tiffin.

„Aștept cu nerăbdare să contribui la proiecte mari de infrastructură din România care se conturează ca parte a echipei. O mare parte din parcursul meu profesional a fost legată de comunicarea strategică a proiectelor legate de una dintre infrastructurile critice ale țării, telecomunicațiile. Asocierea cu o companie lider, cunoscută pentru proiectele sale emblematice de infrastructură în Grecia și în străinătate, este doar un pas firesc”, a declarat Ruxandra Vodă.

Compania Aktor Construction a fost achiziționată recent de Intrakat Group, un lider în industrie în sectoarele Greciei de construcții, infrastructură, concesiuni/parteneriate publice private (PPP), surse de energie regenerabilă (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliară, proiecte de mediu și tehnologii digitale.

Aktor România dezvoltă mai multe proiecte semnificative în țară, precum reabilitarea și modernizarea tronsonului de cale ferată Apața-Cața parte a liniei de cale ferată Brașov-Simeria, în consorțiu cu Alstom și Arcadia, și tronsonul A0 L3 al șoselei de centură București.

Intrakat Group este unul dintre grupurile lider din Grecia, cu o prezență semnificativă în sud-estul Europei. Grupul Intrakat implementează o strategie de creștere dinamică, investind constant în extinderea activităților din portofoliu. Compania este listată la Bursa din Atena din 2001.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!