37.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Servicii profesionale – BusinessMark lansează Worksounds – un podcast despre muncă și HR. Primul episod le are ca invitate pe Oana Munteanu (PwC) și Gina Cruceru (Rompetrol – KMG International) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Oana Munteanu coordonează practica de consultanță în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională din PwC România, având peste 12 ani de experiență în țări din Europa Centrală și de Est și CSI, în proiecte legate de strategia de resurse umane...

Gina Cruceru este un profesionist HR care lucrează în organizații multinaționale, în profesia de Resurse Umane de peste 15 ani, cu experiență în managementul oamenilor, precum și în toate domeniile funcționale de bază HR.

BusinessMark lansează Worksounds, un podcast despre muncă și HR, despre transformare și viitor, despre agilitate și progres.

Vom avea alături de noi profesioniști din mediul de afaceri din România, care vor discuta despre misiunea lor, ca specialiști în Resurse Umane, despre cum munca, oamenii și organizațiile s-au schimbat și continuă să evolueze, despre ce îi motivează, ce îi inspiră, cum își doresc să transforme organizațiile în care activează.

În cei zece ani de când am lansat BusinessMark credem că am reușit să construim o comunitate puternică de HR. Avem peste 50 de evenimente dedicate acestui domeniu în portofoliu și am avut ocazia să întâlnim specialiști dedicați, implicați, profesioniști, care reușesc să realizeze lucruri remarcabile. Simțim că misiunea noastră este de a ajuta ideile bune să circule, de a aduce conținut valoros oamenilor de business, de a sprijini progresul prin crearea contextului necesar schimbului de experiență. La finalul anului 2022 am spus că ne propunem să mărim impactul contentului pe care îl creăm în cadrul evenimentelor, prin produse digitale. În acest sens a apărut Worksounds, un podcast prin care ne dorim ca vocea acestor specialiști să ajungă la cât mai mulți profesioniști din domeniu”, a precizat Andreea Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Primul sezon Worksounds debutează cu un episod despre mediul de afaceri ca pilon important în educația și pregătirea tinerilor, cu accent pe necesitatea și responsabilitatea liderilor de a se implica în acest proces, la care sunt invitate Oana Munteanu, Director, People & Organization, PwC România și Gina Cruceru, HR Group Director, Rompetrol – KMG International.

Credem cu tărie în trio-ul format din părinți, școală și mediul de business, pentru că, la sfârșitul zilei, responsabilitatea de a crește generații nu este doar a școlii. Este o responsabilitate colectivă, iar partea noastră este de a furniza informații, transfer de cunoștințe, aspecte concrete, practice, pe care noi le avem în fabricile noastre, la birouri”, a precizat Gina Cruceru în cadrul podcastului BusinessMark.

Oana Munteanu coordonează practica de consultanță în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională din PwC România, având peste 12 ani de experiență în țări din Europa Centrală și de Est și CSI, în proiecte legate de strategia de resurse umane, evaluarea eficacității și proceselor legate de managementul capitalului uman, diagnosticarea și dezvoltarea structurii organizaționale, precum și managementul schimbării, pentru diferite companii din sectoarele financiar bancar, retail şi distribuție, utilități, precum şi organizații din sectorul public. Este certificată World@Work – Global Remuneration Practitioner și Global Saratoga – HR measurement and benchmarking.

Gina Cruceru este un profesionist HR care lucrează în organizații multinaționale, în profesia de Resurse Umane de peste 15 ani, cu experiență în managementul oamenilor, precum și în toate domeniile funcționale de bază HR. Anul acesta s-au împlinit 12 ani de când s-a alăturat organizației KMG International-Rompetrol, timp în care a contribuit activ la transformarea culturii organizaționale și la creșterea angajamentului comunității Rompetrol.

Acest podcast este dedicat comunității de specialiști de resurse umane, cât și liderilor din organizații, dar și tuturor celor vor să descopere cum va arăta viitorul în ceea ce privește modul în care lucrăm. În ultimii 10 ani, prin proiectele dedicate comunităților de HR, BusinessMark a contribuit la consolidarea comunităților de specialiști nu doar la nivelul Bucureștiului, ci și în Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara, Brașov, Sibiu, unde a organizat peste 50 de evenimente.

Primul episod este susținut de Rompetrol – KMG International și Pluria și poate fi ascultat pe Spotify, Google Podcasts, Apple Podcast, RSS. Varianta video este disponibilă pe canalul de YouTube al BusinessMark.

Acest proiect face parte dintr-o serie de inițiative digitale ale organizației. Pandemia a dus evenimentele BusinessMark și în mediul online, astfel că acestea își păstrează componenta hibridă chiar și acum, la trei ani de la debutul acestei perioade. În plus, BusinessMark le oferă participanților oportunitatea de a vizualiza conferințele OnDemand.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (portalhr.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!