4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Servicii profesionale – Cât câştigă angajaţii de la Finanţe care protestează: majoritatea şefilor de birou – venit net de 7.800 de lei lunar, expert superior – 6.800 lei net, şofer şi secretar personal – 3.800 lei net – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Majoritatea şefilor de birou de la Ministerul de Finanţe au încasat venit net de circa 7.800 de lei în luna mai, cei mai mulţi consilieri superiori - venituri nete de peste 6.900 de lei, şoferii - peste 3.800 de lei net, iar muncitorii calificaţi - până la circa 4.100 de lei net în mai, arată o statistică Economica.net pe baza datelor Ministerului de Finanţe.

Postul de şef de birou la Finanţe a fost plătit cu venituri nete de la circa 7.600 de lei la 9.300 de lei în luna mai, majoritatea celor care au fost încadraţi în acest post încasând în mai circa 7.800 de lei net...

Angajaţii de la Finanţe, încadraţi pe postul de consilier superior, au avut venituri nete cuprinse între circa 5.800 de lei şi 14.000 de lei în luna mai, majoritatea încasând peste 6.900 de lei net în mai, arată o statistică Economica.net pe baza datelor Ministerului de Finanţe.

Context

Angajaţii din Finanţe au protestat joi şi vineri pe fondul nemulţumirilor faţă de proiectul de ordonanţă vizând reducerea cheltuielilor din sistemul bugetar.
Proiectul de OUG, care nu a fost încă lansat oficial în dezbatere publică, , , scrie Agerpres.

Economica.net a consultat veniturile nete ale angajaţilor de la Finanţe în luna mai. Iată ce am găsit:

Postul de şef de birou la Finanţe a fost plătit cu venituri nete de la circa 7.600 de lei la 9.300 de lei în luna mai, majoritatea celor care au fost încadraţi în acest post încasând în mai circa 7.800 de lei net, reiese dintr-o statistică

Angajaţii de la Finanţe, încadraţi pe postul de consilier superior, au avut venituri nete cuprinse între circa 5.800 de lei şi 14.000 de lei în luna mai, majoritatea încasând peste 6.900 de lei net în mai, arată o statistică pe baza datelor Ministerului de Finanţe.

Postul de expert superior la MFP a fost plătit cu venituri nete de la 3.500 de lei la peste 10.000 de lei în luna mai, în funcţie de direcţia la care lucrează angajaţii din aceste posturi. Majoritatea au încasat între circa 6.800 şi 6.900 de lei net în mai, arată o statistică pe baza datelor Ministerului de Finanţe.

Un expert asistent la Direcţia generală pregătire Ecofin şi asistenţă comunitară a încasat un venit net de 5.215 lei în luna mai, iar acelaşi post de la Direcţia generală ajutor de stat a fost remunerat cu venit net de aproape 4.100 de lei în luna mai, potrivit datelor Ministerului de Finanţe, obţinute de .

Un consilier asistent la Serviciul coordonarea şi monitorizarea implementării componentei ministerului finanţelor din PNRR a avut venit net de 5.945 în luna mai, iar acelaşi post la Centrul naţional pentru informaţii financiare a fost plătit cu venit net de aproape 4.500 de lei în mai, potrivit datelor Ministerului de Finanţe, obţinute de .

Un secretar personal la cabinetul unui secretar de stat la MFP a încasat în mai.

Postul de bufetier la Ministerul de Finanţe a fost plătit cu venituri de la 2.500 de lei la 3.000 de lei net în luna mai.

Îngrijitorii angajaţi la Direcţia generală de servicii interne şi achiziţii publice au avut în luna mai.
Majoritatea şoferilor  angajaţi la aceeaşi direcţie au avut în luna mai.
Muncitorii calificaţi au încasat venituri nete de la circa în luna mai, conform datelor Ministerului de Finanţe, obţinute de.

Veniturile nete încasate la MFP în luna mai pot fi consultate aici

nu face judecăţi de valoare despre salarizarea bugetarilor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!