Practica de Litigii din cadrul Clifford Chance Badea are un nucleu de opt avocați seniori cu experiență multi-jurisdictională. Practica de Litigii a biroului din București este pe deplin integrată în practica globală de litigii și arbitraje Clifford Chance, lucrând pe proiecte globale complexe de investigații, white collar și managementul crizelor, arbitraje comerciale și de investiții, litigii comerciale, restructurare, precum și investigații și litigii de dreptul concurenței.
„Practica noastră de litigii este una dintre cele mai dinamice practici ale biroului de la București. Acest lucru se datorează în primul rând proiectelor multi-jurisdicționale în care sunt implicați avocații de litigii – investigații și arbitraje internaționale”, spune Daniel Badea, managing partner Clifford Chance Badea.
Simona Neagu, coordonator al practicii Litigii & Dispute Resolution, adaugă: „Ne bucurăm să extindem echipa de Litigii cu doi avocați ambițioși și foarte talentați. Preocuparea noastră constantă este să asigurăm clienților servicii la cele mai înalte standarde profesionale, prin cea mai bună echipă de avocați. Văzându-i în instanță, sunt convinsă că Vicu și Laura vor genera plus valoare în mandatele de reprezentare și proiectele pe care le asistăm”.
Vicu Buzac, senior associate, are o experiență profesională de peste 11 ani în litigii, arbitraje, proprietate intelectuală și data protection. Absolvent și masterand al Facultății de Drept din cadrul Universității București, Vicu deține un LL.M. acordat de Queen Mary University of London în International and Comparative Dispute Resolution.
Laura Costea, associate, a acumulat experiență în litigii, arbitraje, proprietate intelectuală și domeniul jocurilor de noroc. Laura a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București şi Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene.
Clifford Chance este prezentă în România din 2006 şi operează în prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucureşti este pe deplin integrat în rețeaua globală și se implică în mod constant în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finanţări, restructurări, emisiuni de eurobonduri şi de acţiuni pe pieţe internaţionale de capital, instrumente financiare derivate, achiziţii de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură şi autostrăzi, investiţii imobiliare, precum şi litigii şi arbitraje interne şi internaţionale.
Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).