4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

Servicii profesionale – Compania Star Storage îl recrutează pe Viorel Delinschi în funcția de director al Diviziei Cloud & Infrastructure Solutions – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Această decizie reflectă angajamentul continuu al Star Storage de a-si consolida expertiza și echipa în domeniul serviciilor de cloud și de centre de date. Viorel Delinschi se întoarce în echipa Star Storage după o carieră importantă, care a inclus poziții cheie în companii prestigioase precum IBM și Kyndryl, în același domeniu de activitate: centre de

Această decizie reflectă angajamentul continuu al Star Storage de a-si consolida expertiza și echipa în domeniul serviciilor de cloud și de centre de date.

Viorel Delinschi se întoarce în echipa Star Storage după o carieră importantă, care a inclus poziții cheie în companii prestigioase precum IBM și Kyndryl, în același domeniu de activitate: centre de date și cloud. Cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor și serviciile critice de infrastructura IT și centre de date, Viorel Delinschi a demonstrat în permanență abilități în deservirea clienților cu cele mai avansate soluții de infrastructura critică, cu impact direct în reziliența afacerilor clienților și în creșterea performanței operaționale a acestora.

„Cu mare bucurie mă întorc în echipa Star Storage alături de care am avut șansa să mă dezvolt în domeniul centrelor de date. Îmi amintesc cu mândrie de anul 2009, când am fost responsabil de finalizarea construcției și lansarea centrului de date Star Storage, oportunitate pentru care voi fi mereu recunoscător. Sunt foarte încântat de această revenire și totodată nerăbdător să contribui la succesul companiei într-un moment în care Star Storage se află în plină expansiune în domeniul serviciilor cloud și de centre de date”, a declarat Viorel Delinschi.

Star Storage își propune să continue consolidarea poziției sale pe piața serviciilor cloud și a centrelor de date în România, dar și regional, după un an 2022 cu rezultate bune, în care a înregistrat venituri în creștere cu 35% față de exercițiul fiscal anterior.

Despre Star Storage

Înființată în anul 2000, cu un portofoliu de peste 500 de clienți pe patru continente, Star Storage este un furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează, folosind inteligența artificială și abordarea de tip low-code, soluții pentru digitalizarea și automatizarea proceselor, gestionarea eficientă a conținutului nestructurat și asigurarea conformității cu reglementările legale pentru organizații private și publice de top.

Cu un portofoliu de platforme software proprii (deținând proprietatea intelectuală) și o expertiză solidă în industrii de top cum ar fi sectorul bancar, asigurări, utilități, telecomunicații, comerțul cu amănuntul și bunurile de larg consum, industria prelucrătoare, auto și aerospațială, sănătate și sectorul public, compania joaca un rol cheie în transformarea digitală, hiper-automatizarea și migrarea în cloud a organizațiilor de orice dimensiune.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!