12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Servicii profesionale – Directorul operațional al Dr. Max, Andreea Grigorescu, a fost numită în funcția de CEO al Animax și Maxi Pet – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

În prezent, Andreea Grigorescu este director operațional (COO) al Dr. Max în România, coordonând operațiunile a peste 800 de unități și face parte din Consiliul de administrație al companiei. Cu peste 23 de ani de experiență în industria de retail, Andreea Grigorescu își va aduce contribuția la dezvoltarea companiei prin cunoștințele vaste și pasiunea pentru

În prezent, Andreea Grigorescu este director operațional (COO) al Dr. Max în România, coordonând operațiunile a peste 800 de unități și face parte din Consiliul de administrație al companiei.

Cu peste 23 de ani de experiență în industria de retail, Andreea Grigorescu își va aduce contribuția la dezvoltarea companiei prin cunoștințele vaste și pasiunea pentru inovație. Până să ocupe această funcție, ea a deținut o serie de poziții de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket și Tesco în Ungaria.

Abordarea ei pune accent pe obținerea de rezultate prin motivarea, mobilizarea și sprijinirea echipelor în a își realiza potențialul maxim și suntem încântați să o avem alături de noi ca lider al companiilor noastre din România.

„Animalele de companie nu sunt doar simplii companioni, ele sunt membri îndrăgiți ai familiei”, a declarat Andreea Grigorescu. „Sunt încântată să călăuzesc Animax și Maxi Pet către acest nou capitol, unde vom continua să furnizăm produse de înaltă calitate care fac viața mai bună pentru animalele de companie și stăpânii lor”.

Pet Network International a ales-o pe Andreea Grigorescu ca lider al companiilor datorită cunoștiințelor și rezultatelor sale în industria de retail.

„Doamna Grigorescu are o înțelegere aprofundată a industriei noastre și o abilitate demonstrată de a stimula creșterea și inovația”, a declarat Timo Tervo, CEO al Pet Network International. „Numirea ei reflectă angajamentul nostru continuu față de diversitate și hotărârea noastră de a sprijini progresul industriei produselor pentru animalele de companie. Cu doamna Grigorescu la cârmă, Animax și Maxi Pet sunt bine poziționate pentru un viitor promițător. Angajamentul nostru este clar: suntem dedicați progresului industriei de retail din România. Credem în a oferi nu numai produse, ci și experiențe. Misiunea noastră este să consolidăm poziția Animax și Maxi Pet ca retaileri pe toate canalele, oferindu-le clienților noștri o experiență premium în materie de cumpărături. Împreună, vom redefini ceea ce înseamnă să faci cumpărături pentru animalele de companie în România”.

Andreea Grigorescu va prelua această funcție începând cu ianuarie 2024. Grupul Pet Network Internațional deține în România 126 de magazine Animax și 14 Maxi Pet.

Despre Pet Network International

Cu sediul central în Croaţia, Pet Network International este lider în domeniul comercializării de produse de îngrijire destinate animalelor de companie în cinci ţări din sud-estul Europei. Pet Network International are peste 200 de magazine şi platforme eCommerce în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria sub brandurile Animax, Pet Centar, Maxi Pet, Mr. Pet şi Dr. Stefanov, în care comercializează mâncare, recompense, accesorii, dar şi servicii de îngrijire şi consultanţă veterinară.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!