31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Servicii profesionale – Kaufland oferă salarii de la 3.500 de lei brut pentru lucrători comerciali şi de la 4.400 de lei brut pentru tehnicieni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Kaufland angajează lucrători comerciali în Braşov, Comarnic şi Sibiu pe salarii care încep de la 3.500 de lei brut lunar, iar în Bucureşti, Oradea, Ilfov - pe salarii de la 3.700 de lei brut.

Retailerul german recrutează pe postul de Supply Chain Planner în Bucureşti pe salariu care începe de la 6.100 de lei brut.

Tehnician automatizări angajat la Turda pe salariu de la 6.150 de lei brut lunar.

Salariile oferite de Kaufland

Economica.net vă prezintă salariile oferite de Kaufland în această perioadă pentru posturile vacante în cadrul companiei.

Tehnician automatizări angajat la Turda pe salariu de la 6.150 de lei brut lunar. 

Recrutorii caută pentru acest post candidaţii care fie au absolvit şcoala profesională şi au calificare de electrician, fie au studii superioare în domeniu, oameni cu experienţă în mentenanţa si întreţinerea sistemelor automatizate, dispuşi să lucreze în ture.
Angajatorul oferă salariu care începe de la 6.150 de lei brut pentru normă întreagă, creşteri salariale anuale.

Supply Chain Planner angajat la Bucureşti pe salariu care începe de la 6.100 de lei brut. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare finalizate sau e student în an terminal, are cunoştinţe avansate de engleză, ştie să lucreze în MS Office, are abilităţi de organizare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc germana şi care au experienţă în domeniul achiziţiilor.
La angajare candidatul selectat va primi salariu brut care începe de la 6.100 de lei, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Şef raion produse proaspete la Braşov recrutat pe salariu de la 5.800 de lei brut.

Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în conducerea personalului, experienţă în comerţ, care au abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe, sunt orientaţi către clienţi şi au ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc germana sau engleza.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care încep de la 5.800 de lei brut lunar şi zile în plus de concediu în funcţie de vechimea în firmă, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Tehnician electromecanic angajat la Turda pe venituri de la 4.400 de lei brut lunar, formate din salariu şi tichete de masă.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, calificare în domeniu şi experienţă relevantă în acest post.

Funcţionar recepţie la sediul central angajat pe salariu care începe de la 4.000 lei brut​. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are bune abilităţi de comunicare, de organizare şi de prioritizare. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de engleză şi ştie să lucreze în MS Office.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc germana.
Angajatorul oferă salariu care porneşte de la 4.000 de lei brut şi zile libere suplimentare în funcţie de vechimea în firmă.

Lucrători comerciali angajaţi în Bucureşti, Oradea, Ilfov pe salarii de la 3.700 de lei brut, iar în Braşov, Sibiu, Comarnic – pe salarii brute care încep de la 3.500 de lei brut lunar pentru normă întreagă.

Se califică pentru acest post candidaţii care au studii medii, dispuşi să lucreze în ture, amabili şi responsabili.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!