12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Servicii profesionale – Schimbări în conducerea UNIQA Asigurari de Viață. Remus Lăpușan devine membru al Directoratului companiei, iar Cristina Anculescu preia funcția de Head of Talent & Development – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Lăpușan preia această funcție începând din luna noiembrie. Cristina Anculescu, care a deținut anterior poziția de membru al Directoratului UNIQA Asigurări de Viață, a fost promovată în poziția de Head of Talent & Development, din care va coordona, la nivelul întregului Grup UNIQA, inițiativele legate managementul talentelor, managementul performanței și dezvoltării carierei, planul de succesiune,

Lăpușan preia această funcție începând din luna noiembrie.

Cristina Anculescu, care a deținut anterior poziția de membru al Directoratului UNIQA Asigurări de Viață, a fost promovată în poziția de Head of Talent & Development, din care va coordona, la nivelul întregului Grup UNIQA, inițiativele legate managementul talentelor, managementul performanței și dezvoltării carierei, planul de succesiune, precum și dezvoltarea sustenabilă a angajaților, pentru toate țările unde societatea are operațiuni.

Remus Lăpușan s-a alăturat UNIQA în anul 1999. Experiența sa profesională la UNIQA cuprinde 12 ani din activitate în zona de vânzări, dintre care opt ani dedicați dezvoltării activității sucursalei din Cluj, pe care a coordonat-o pânâ în anul 2011.

Ulterior, a preluat funcțiile de membru al Directoratului UNIQA și CEO al UNIQA Asigurări de Viață. Din iunie 2019 și până în prezent, Remus Lăpușan a fost Membru al Consiliului de Supraveghere pentru UNIQA în România.

Tot din luna noiembrie 2023, Cristina Anculescu (foto mai jos), până în prezent membru al Directoratului UNIQA Asigurări de Viață, a acceptat o nouă provocare la nivelul UNIQA Group, asumându-și rolul de Head of Talent & Development. Din noua poziție, aceasta va coordona initiațivele de digitalizare și îmbunătățire a proceselor și standardelor Grupului UNIQA, legate de managementul talentelor, managementul performanței și dezvoltării carierei și planul de succesiune, pentru a susține organizația în a se adapta cât mai rapid la provocările și schimbările de ordin exponențial care definesc actualul, dar și viitorul mod de lucru din cadrul companiei.

Cristina Anculescu s-a alăturat echipei UNIQA în decembrie 2014, ca director de Resurse Umane, coordonând un amplu proiect de transformare organizațională, dar și numeroase inițiative care au susținut obiectivele strategice ale companiei. Este absolventă de Relații Economice Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice din București, a unui Masterat în Managementul Afacerilor Internaționale și a unui program de Executive Leadership în cadrul Harvard Business School – Boston.

UNIQA are o istorie de aproape 15 ani în piata asigurărilor din România și beneficiază de peste 200 de ani de experiență internațională, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezență puternică la nivel european.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!