21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Analize și Trenduri – Brandul de accesorii pentru telefoane mobile și PC-uri Canyon își consolidează poziția pe piața românească cu o creștere de cinci ori a cifrei de afaceri (P) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Canyon, un brand de accesorii pentru dispozitive mobile și PC-uri, cu o istorie bogată de 20 de ani, și-a anunțat rezultatele pe piața din România.

În prima jumătate a anului 2023, cifra de afaceri a brandului a crescut de cinci ori, consolidându-și poziția de jucător cheie în aceasta sferă.

Potrivit celui mai recent raport GFK, Canyon a câștigat, de asemenea, o cotă de piață semnificativă pentru smartwatch-uri în România: 5% în categoria smartwatch-urilor pentru adulți și 10% în segmentul smartwatch-urilor pentru copii.

Piața românească a arătat o cerere excepțională pentru produsele Canyon, în special în categoriile de căști TWS, BT audio și smartwatch. Prezența brandului în magazinele și lanțurile de magazine bine-cunoscute din întreaga țară a jucat un rol esențial în creșterea vânzărilor. Brandul are deja acorduri de parteneriat cu Altex, Flanco, evoMAG, PC Garage, OMW etc.

Potrivit celui mai recent raport GFK, Canyon a câștigat, de asemenea, o cotă de piață semnificativă pentru smartwatch-uri în România: 5% în categoria smartwatch-urilor pentru adulți și 10% în segmentul smartwatch-urilor pentru copii. Aceste realizări reflectă popularitatea în creștere și adoptarea pe scară largă a ceasurilor inteligente de către consumatorii din România. Utilizatorii au apreciat funcțiile avansate și designul elegant al ceasurilor inteligente oferite de Canyon, făcându-le alegerea preferată pe piață. 

 

Canyon Accessories oferă o gamă largă de accesorii pentru dispozitive mobile și PC-uri, precum și dispozitive portabile avansate, cum ar fi ceasuri inteligente și dispozitive de urmărire a activității fizice. Depunând eforturi constante pentru a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, Canyon a primit feedback pozitiv din partea clienților din peste 30 de țări. De asemenea, brandul pune un accent puternic pe responsabilitatea ecologică, folosind materiale reciclabile în aproape toate ambalajele sale și promovând o abordare „verde” a comunicării.

Recunoscând nevoile crescânde ale consumatorilor de astăzi, Canyon se angajează să dezvolte produse noi și personalizate pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale consumatorilor de astăzi. Brandul va continua să se concentreze pe dezvoltarea unor categorii precum smartwatch-uri, sisteme audio BT, încărcătoare wireless, accesorii auto și soluții de gaming sub brandul Canyon Gaming. 

În 2023, Canyon va prezenta 9 noi modele de TWS, 6 noi modele de BT-speakers, 5 noi modele de încărcătoare fără fir și 8 noi modele de ceasuri inteligente, dintre care unele vor fi concepute în colaborare cu designeri industriali la nivel mondial. De asemenea, brandul își extinde în mod activ gama de produse pentru gameri și intenționează să lanseze 5 modele de căști, 15 modele de mousi și 5 modele de tastaturi.

Succesul lui Canyon pe piața din România face parte dintr-o strategie mai amplă de extindere a prezenței mărcii pe piețele cheie din întreaga lume. Datorită angajamentului său față de calitate, accesibilitate și responsabilitate ecologică, Canyon este bine plasată pentru a satisface nevoile consumatorului contemporan și pentru a inspira o nouă generație de inovație și creativitate.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!