25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Analize și Trenduri – Cifră de afaceri de aproape 15 milioane de euro în 2022 pentru compania eJobs România, în creștere cu 50% față de 2021 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru compania eJobs România, care a ajuns la o cifră de afaceri de 15 milioane de euro și un număr de 420.000 de joburi postate în platformă.

Rezultatele anunțate marchează cel mai bun an din istoria companiei, cu o creștere de aproximativ 50% față de 2021, anul care a marcat revenirea pe piața muncii, în termeni de joburi nou postate și aplicări.

S-a angajat masiv anul trecut în România, cu o medie de 35.000 de joburi noi în fiecare lună, postate pe eJobs.ro. Pentru acestea, au existat în jur de un milion de aplicări lunare.

Anul 2022 a depășit toate așteptările

Rezultatele anunțate marchează cel mai bun an din istoria companiei, cu o creștere de aproximativ 50% față de 2021, anul care a marcat revenirea pe piața muncii, în termeni de joburi nou postate și aplicări.

„Din multe puncte de vedere, 2022 ne-a depășit toate așteptările. S-a angajat masiv anul trecut în România, cu o medie de 35.000 de joburi noi în fiecare lună, postate pe eJobs.ro. Pentru acestea, au existat în jur de un milion de aplicări lunare. Piața a fost, deci, extrem de activă, cu multe oportunități și cu planuri foarte îndrăznețe din partea angajatorilor. Să nu uităm că a fost un an în care și salariile au crescut, pe de o parte, pentru că rezultatele financiare ale companiilor au permis aceste majorări, pe de altă parte, pentru că inflația a impus ajustări salariale”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Principalele motoare de creștere pentru 2022 au fost anunțurile tradiționale de joburi și campaniile de recrutare digitalizată. Acestea din urmă au generat 5% din cifra de afaceri anuală, planul pentru 2023 fiind ca acest procent să se dubleze.

„Sigur că recrutorii rămân fideli campaniilor de recrutare tradiționale, care presupun postarea de anunțuri pe platforme dedicate, însă, în contextul în care se lovesc de un deficit din ce în ce mai pronunțat de candidați, dar și în care este nevoie să ajungă cât mai țintit către tinerii din Generația Z, mai digitalizați decât oricare dintre generațiile anterioare, au început să se uite către soluții alternative pentru a ajunge mai repede și mai direct exact către acei candidați de care au nevoie. Pe acest fond, am văzut o dublare a veniturilor generate de campaniile de recrutare digitalizată în 2022, iar tendința se menține și pentru acest an”, subliniază Bogdan Badea.

Planurile pentru anul 2023

Pentru 2023, ținta este de a depăși pragul de 15 milioane de euro în cifră de afaceri, atât din activitatea de core business (anunțuri de recrutare tradițională), cât și din liniile adiacente: campanii de recrutare digitalizată, employer branding, content marketing, cât și prin intermediul Skilld, serviciul de recrutare rapidă prin inteligență artificială.

„Mult timp, această industrie, a resurselor umane, a părut foarte statică și destul de repetitivă. De câțiva ani, însă, vedem cum împrumută din instrumentele specifice altor sectoare și capătă valențe suplimentare din zone complet noi, astfel încât un om de resurse umane are astăzi și competențe de vânzări, și de marketing, și de digital și, uneori, chiar de comunicare de criză”, adaugă Bogdan Badea.

De la începutul anului și până acum, pe platformă au fost postate, lunar, peste 26.000 de joburi noi. Pentru acestea, au fost înregistrate, tot lunar, aproximativ 715.000 de aplicări.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!