17.2 C
București
luni, mai 29, 2023

Analize și Trenduri – Hotelul K+K Elisabeta din București a fost cumpărat de proprietarii Balvanyos Resort & Spa din Covasna – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

InterGlobe, un conglomerat indian care activează în sectoarele aviației, ospitalității și turismului, deținea hotelul din 2019, după ce acesta a fost deschis în 2006 de frații Koller din Austria.

Hotelul, situat între Piața Universității și Piața Rosetti din București, oferă 67 de camere clasificate la 4 stele, alături de un bar, un restaurant care servește micul dejun, săli de ședințe și un centru de fitness.

„După o experienţă fabuloasă cu Balvanyos Resort, pe care-l creştem şi dezvoltăm de 15 ani, am considerat că a venit momentul să intrăm şi pe piaţa bucureşteană, în segmentul de 4 stele.

Lorand și Zsuzsanna Szarvadi, proprietarii Balvanyos Resort & Spa din Covasna, au achiziționat hotelul K+K Elisabeta, situat în inima capitalei.

Cuplul intenționează să relanseze hotelul sub brandul nou înființat Peakture, creat de Brandient. InterGlobe, un conglomerat indian care activează în sectoarele aviației, ospitalității și turismului, deținea hotelul din 2019, după ce acesta a fost deschis în 2006 de frații Koller din Austria.

Firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a facilitat tranzacția.

A venit momentul intrării pe piața bucureșteană

Hotelul, situat între Piața Universității și Piața Rosetti din București, oferă 67 de camere clasificate la 4 stele, alături de un bar, un restaurant care servește micul dejun, săli de ședințe și un centru de fitness.

„După o experienţă fabuloasă cu Balvanyos Resort, pe care-l creştem şi dezvoltăm de 15 ani, am considerat că a venit momentul să intrăm şi pe piaţa bucureşteană, în segmentul de 4 stele. Este o nouă provocare, dar suntem foarte entuziasmaţi de oportunitatea de a dezvolta un concept boutique urban, cu servicii premium, şi cu multă personalitate. Suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte viitorul turismului românesc în general, şi domeniului hotelier din Bucureşti în special. Numărul turiştilor străini care vizitează capitala noastră este în creştere exponenţială. Cu Peakture ne vom adresa lor, dar şi segmentului de clienţi business”, a declarat Lorand Szarvadi, acţionar Balvanyos Resort SA.

Piața hotelieră din București și-a revenit repede după pandemia de coronavirus

Cristi Moga, care conduce divizia de piețe de capital la Cushman & Wakefield Echinox, a declarat că piața hotelieră din București și-a revenit rapid după pandemie și are un spațiu amplu de creștere, alimentat atât de călătoriile de afaceri, cât și de cele de agrement.

Cushman & Wakefield este un furnizor de renume mondial de servicii imobiliare comerciale, operând în peste 60 de țări, cu o forță de muncă de 50.000 de angajați și generând venituri de 9,4 miliarde de dolari.

Balvanyos Resort este o destinație senină și liniștită, care se mândrește cu un aer curat și proaspăt și este înconjurată de munți și păduri verzi. Stațiunea este situată pe DN 11C între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc și oferă oaspeților un sejur de neuitat. Cu un decor rafinat, facilități de top și un personal prietenos, vizitatorii sunt siguri că vor trăi momente excepționale.

Grand Hotel Balvanyos este situat într-un cadru natural idilic, înconjurat de priveliști uluitoare ale Munților Bodoc, și este gazda perfectă în orice anotimp. Primăvara, cineva își poate declara dragostea în mijlocul razelor soarelui care străpung copacii înmuguriți. În timpul verii, familiile se pot bucura de excursii de vacanță la Lacul Sfânta Ana și în împrejurimile sale. Toamna, vizitatorii pot admira mantia argintie a pădurii sub un soare blând. Iar iar iarna, ei pot savura o atmosferă de vacanță cu miros de vin fiert, pocnetul încântător al șemineului și un peisaj magic.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!