1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Analize și Trenduri – IKEA recheamă în magazine unul dintre cele mai populare produse. Se dau banii înapoi pe loc – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pe data de 21 decembrie, IKEA le-a recomandat tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Așadar, rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului.

Cu toate acestea, am aflat că există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă.

IKEA recheamă în magazine unul dintre cele mai iubite torturi ale sale, și anume Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame, ca măsură de precauție după ce s-a găsit un obiect de metal în interiorul unuia dintre ele.

Tortul Almondy, rechemat în magazine

Rechemarea se limitează însă numai la torturile cu migdale Almondy, Tort cu migdale și DAIM de 400 de grame, care fac parte din lotul L240 și au termen de valabilitate până pe 18.11.2023. Almondy își sfătuiește clienții să returneze produsul pentru a li se restitui integral suma de bani plătită, sau să contacteze compania pe site-ul www.almondy.com.

„La Almondy, calitatea și siguranța produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, așa că, drept măsură de precauție, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menționat mai sus.

Am identificat măsurile pe care trebuie să luăm pe viitor pentru a ne asigura că astfel situații nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy.

„Almondy își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, au transmis reprezentanții IKEA.

Scaunul rotativ ODGER, de asemenea retras de pe piață

Acesta nu este singurul produs pe care franciza suedeză l-a retras de pe piață recent. Pe data de 21 decembrie, IKEA le-a recomandat tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Sursă: Ikea

„Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA. Așadar, rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului.

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. Cu toate acestea, am aflat că există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă.

Scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, se poate returna în orice magazin IKEA pentru o rambursare integrală a sumei plătite pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal). Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului”, scrie într-un comunicat de presă emis de către IKEA.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!