12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Analize și Trenduri – PIATRAONLINE lansează colecția de finisaje RAW, dedicată segmentului B2B (P) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Finisajele RAW pun în valoare texturile unice ale pietrei, venaturile ce au stat ascunse milioane de ani, asimetriile fascinante care dau valoare fiecărei lespezi.

Mai bine de 400 de invitați din mediul de business, jurnaliști, designeri, arhitecți, artiști din lumea teatrului și muzicii s-au reunit în showroomul PIATRAONLINE pentru a descoperi o nouă fațetă a pietrei naturale și pentru a lua parte la momente speciale pregătite: RAW sounds, RAW performances, RAW installations.

Momentul de scenografie a fost asigurat de Federația Română de Scrimă, cu ajutorul campioanei olimpice Ana Maria Brânză, prin demonstrația susținută de către Alexandra Predescu alături de Cristina Constantinescu la spadă și George Dragomir alături de Matei Cidu la sabie...

Pentru a crea colecția de texturi RAW, piatra e prelucrată în așa fel încât să scoată la iveală frumusețea sa neprelucrată. Folosind tehnologie de ultimă generație, echipa PIATRAONLINE ne invită să privim dincolo de suprafață și să descoperim natura în forma sa autentică, nealterată. Finisajele RAW pun în valoare texturile unice ale pietrei, venaturile ce au stat ascunse milioane de ani, asimetriile fascinante care dau valoare fiecărei lespezi.

Noile finisaje sunt brute și rafinate, în același timp. Un paradox ce devine punctul central al unei largi palete de proiecte de design. Spre deosebire de finisajele clasice, perfect lustruite, pline de strălucire, forța, robustețea și asprimea colecției RAW oferă un aspect ultramodern oricărei amenajări.

Texturile RAW pot fi folosite atât în proiecte de interior cât și în proiecte de exterior, pentru a crea piese statement personalizate, dar și pentru a amenaja construcții de mari dimensiuni, precum hoteluri sau proiecte rezidențiale.

De la concept stores la galerii de artă, de la reședințe private la clădiri de birouri ultramoderne sau obiecte de design și mobilier, finisajele RAW pot contribui la crearea unor proiecte neconvenționale demne de cele mai renumite publicații de arhitectură.

Mai bine de 400 de invitați din mediul de business, jurnaliști, designeri, arhitecți, artiști din lumea teatrului și muzicii s-au reunit în showroomul PIATRAONLINE pentru a descoperi o nouă fațetă a pietrei naturale și pentru a lua parte la momente speciale pregătite: RAW sounds, RAW performances, RAW installations.

Momentul de scenografie a fost asigurat de Federația Română de Scrimă, cu ajutorul campioanei olimpice Ana Maria Brânză, prin demonstrația susținută de către Alexandra Predescu alături de Cristina Constantinescu la spadă și George Dragomir alături de Matei Cidu la sabie, toți campioni europeni de tineret.

Sursă: Fennec Studio

Prin lansarea noii colecții, compania implementează și un upgrade la nivelul serviciilor dedicate segmentului B2B, care se diferențiază prin 3 puncte-cheie.

În primul rând, PIATRAONLINE aduce un facelift etajului 1 al showroomului și îl dedică în întregime clienților corporate și evenimentelor private din seria ArhiKit. Acest spațiu devine punctul central al sesiunilor private de lucru pentru designeri și arhitecți și al experiențelor create special pentru industrie.

În al doilea rând, clienții B2B pot colabora cu un private concierge specializat în soluții tehnice de implementare și trenduri internaționale de design care le oferă acces la o rețea de parteneri din întreaga lume pentru materiale speciale și piese realizate la comandă.

În al treilea rând, compania a elaborat un flow de implementare pentru proiectele speciale ale studiourilor de design și arhitectură care necesită piese și materiale custom. Mai exact, acum orice proiect e posibil. De la piese de mobilier, la obiecte de design, instalații de iluminat sau amenajări unicat, PIATRAONLINE poate realiza la comandă orice proiect, cu ajutorul echipelor dedicate de montaj și debitare și a fluxului de livrare rapidă oriunde în lume.

“Pentru PIATRAONLINE, piatra naturală nu este doar un material durabil și modern, este o sursă de inspirație în crearea celor mai creative proiecte de design și arhitectură. Misiunea echipei noastre este să educe publicul larg cu privire la posibilitățile de amenajare oferite de piatră și să susțină birourile de arhitectură și design în efortul lor de a-și pune în valoare creativitatea.” — Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Sursă: Fennec Studio

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!