31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Analize și Trenduri – Un nou lanț de magazine în România! S-a întâmplat chiar astăzi, 15 decembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu o investiție de peste 10 milioane de euro în noul magazin și sute de noi locuri de muncă create în economia locală, inaugurarea marchează un reper important pentru Primark, retailerul intrând astfel pe cea de-a 15-a piață la nivel internațional...

Primark a anunțat și deschiderea celui de-al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care va fi inaugurat în 2023.

Noul magazin Primark din ParkLake București se întinde pe o suprafață de 3.700 m2 împărțită pe două etaje și va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile...

Primark a deschis astăzi primul magazin din România. Investiți este de peste 10 milioane de euro

Mult-așteptatul magazin emblematic, aflat în centrul comercial ParkLake, și-a întâmpinat primii clienți care i-au trecut pragul în această dimineața, la ora 10. Cu o investiție de peste 10 milioane de euro în noul magazin și sute de noi locuri de muncă create în economia locală, inaugurarea marchează un reper important pentru Primark, retailerul intrând astfel pe cea de-a 15-a piață la nivel internațional.

Conform unui comunicat, noua inaugurare face parte din planurile de creștere ambițioase ale Primark în Europa Centrală și de Est (ECE), unde marca deține deja magazine în Polonia, Republica Cehă și Slovenia. Primark a anunțat și deschiderea celui de-al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care va fi inaugurat în 2023.

Noul magazin Primark din ParkLake București se întinde pe o suprafață de 3.700 m2 împărțită pe două etaje și va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile. Deschiderea are loc chiar în pragul sezonului de sărbători, prin urmare clienții se pot bucura de cumpărături din gama de îmbrăcăminte, accesorii, articole pentru casă și cadouri.

Europa Centrală și de Est este o regiune importantă de creștere pentru Primark

Multe dintre liniile de îmbrăcăminte din Primark București ParkLake fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse mai sustenabile pentru buzunarul fiecăruia.

Recentul Raport de activitate privind sustenabilitatea și etica al Primark evidențiază progresul înregistrat de retailer în privința angajamentelor asumate în strategia sa privind sustenabilitatea. Deja 45% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, în creștere de la 25% cu un an în urmă. Retailerul s-a angajat să producă 100% din gama de îmbrăcăminte din materiale reciclate sau provenite din surse mai sustenabile până în 2030.

Maciej Podwojski, Director Vânzări, ECE în cadrul Primark a declarat: „Suntem încântați să deschidem porțile primului nostru magazin din România în această dimineață. Lansarea pe cea de-a patra piață din Europa Centrală și de Est și pe cea de-a 15-a piață la nivel internațional este o zi istorică pentru companie și colegi și suntem mândri să întâmpinăm clienții în noul nostru magazin minunat. Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și inaugurarea de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Vreau să mulțumesc din suflet tuturor colegilor care au muncit din greu pentru a se asigura că suntem pregătiți să primim clienții în perioada de vârf a sezonului de sărbători.”

Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România, prezent la evenimentul prilejuit de inaugurare, a precizat: “Sunt încântat să urez bun venit Primark la București și aștept cu nerăbdare să particip la deschiderea primului său magazin de aici. Primark (sau Penneys, așa cum este cunoscut în Irlanda) s-a bucurat de un succes extraordinar în Irlanda, Marea Britanie și în toată Europa. Nu am nicio îndoială că își va continua povestea de succes în România.

Deschiderea unui magazin emblematic aici în București de către un brand irlandez atât de cunoscut este o dovadă a potențialului pieței românești, a comerțului în creștere și a legăturilor dintre oameni din Irlanda și România.”

Horia Tomescu, Viceprimar General al Municipiului București a comentat: “Mă bucur să fiu alături de voi la inaugurarea primei reprezentanțe Primark în țara noastră. Capitala este cel mai mare și mai dinamic oraș din România. Un oraș de dimensiunea Bucureștiului are întotdeauna nevoie de noi locuri de muncă, de o varietate cât mai largă de produse. Bine ați venit!”

Cătălin Cucian, Center Manager în cadrul ParkLake a adăugat: „Suntem onorați să găzduim deschiderea primului magazin Primark din România, consolidând astfel portofoliul ParkLake cu o renumită marcă internațională. Primark se integrează perfect în mixul nostru de chiriași și așteptăm cu nerăbdare să luăm parte la inaugurare.”

Europa Centrală și de Est este o regiune importantă de creștere pentru Primark. În prezent, retailerul are un magazin în Slovenia, două magazine în Republica Cehă și patru magazine în Polonia, cu planuri de a inaugura încă două magazine în Polonia până la sfârșitul anului 2023. Conform planurilor ambițioase ale Primark, retailerul se va lansa și pe cea de-a 16-a piață în 2023 în capitala slovacă Bratislava, astfel încât amprenta de magazine în ECE să ajungă la 12 magazine în cinci țări diferite.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!