31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Banking & Servicii financiare – Cine este femeia din spatele primei bănci româneşti, 100% digitală – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

de clienţi ► În urmă cu 20 de ani, aveam deja traseul profesional bine conturat şi aveam deja ceva experienţă în banking, o carieră destul de solidă.

Asta după 27 de ani în banking tradiţional, dintr-o organizaţie mare şi foarte dragă mie, am reînceput într-o bancă foarte mică, aproape de la 0, schimbând toate sistemele, crescând o echipă complet nouă şi construind, sau măcar încercând să construiesc o cultură diferită, foarte dinamică şi digitală.

100 Cele mai puternice femei din business. Gabriela Nistor, CEO Salt Bank

ŢINTA (în 3 ani): 1 mil. de clienţi


<!–

–>


► În urmă cu 20 de ani, aveam deja traseul profesional bine conturat şi aveam deja ceva experienţă în banking, o carieră destul de solidă. Deja pusesem pe picioare sistemul de carduri din Banca Transilvania. Sincer, nu visam sau nu aspiram atunci la o carieră mai sus decât aveam deja în acel moment. Eram deja director într-o centrală de bancă, într-un domeniu care atunci era considerat ultimă tehnologie – cardurile – un domeniu pe care l-am iubit foarte mult şi care mi-a influenţat major într-adevăr tot parcursul profesional.

► Am ajuns să intru în cel mai fain proiect pe care şi l-ar dori orice bancher sau orice inginer din tehnologie – să construiesc Salt Bank – o bancă complet digitală. Asta după 27 de ani în banking tradiţional, dintr-o organizaţie mare şi foarte dragă mie, am reînceput într-o bancă foarte mică, aproape de la 0, schimbând toate sistemele, crescând o echipă complet nouă şi construind, sau măcar încercând să construiesc o cultură diferită, foarte dinamică şi digitală. Poate părea o nebunie să te apuci de un astfel de proiect la o vârstă total atipică pentru aşa ceva! Dar faptul că la începutul noii mele călătorii, o mână de oameni la fel de nebuni, care nu m-au cunoscut deloc înainte, mi s-au alăturat într-un proiect despre care nu ştiau nimic (nici nu ştiam atunci că se va numi Salt Bank), face ca realitatea să întreacă orice imaginaţie.

► Cred că multe pornesc de la modul în care se „croieşte” lumea, nu doar geografic, sau ca poli de putere, sau cum se schimbă echilibrele (sau dezechilibrele) de putere, dar dacă ne uităm şi la tendinţele demografice, ne dăm seama la ce schimbări de forţe vom fi martori. Aceste schimbări de forţe, foarte probabil, vor atrage după ele multe alte schimbări… culturile dominante se schimbă, şi odată cu asta tendinţele, modul în care oamenii dintr-o anumită ţară, din orice ţară, vor mânca, vor cânta, vor călători, se vor căsători şi vor îmbătrâni, se vor schimba. Iar banii, finanţele, bankingul, vor urma aceste tendinţe, aşa cum a fost mereu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!