6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Banking & Servicii financiare – CSR 2023. OTP Charity Tour 2023 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Motivaţie: Prin asumarea rolului de actor social responsabil şi prin acţiunile de responsabilitate corporativă realizate, OTP Bank România s-a angajat din anul 2019 să contribuie consecvent prin aceste programe la creşterea impactului pozitiv asupra societăţii. Programul OTP Charity Tour a pornit în anul 2022 sub forma unei ediţii pilot dedicate angajaţilor pasionaţi de ciclism ai

Motivaţie:

Prin asumarea rolului de actor social responsabil şi prin acţiunile de responsabilitate corporativă realizate, OTP Bank România s-a angajat din anul 2019 să contribuie consecvent prin aceste programe la creşterea impactului pozitiv asupra societăţii. Programul OTP Charity Tour a pornit în anul 2022 sub forma unei ediţii pilot dedicate angajaţilor pasionaţi de ciclism ai băncii, scopul principal fiind promovarea ciclismului ca mijloc de relaxare, menţinere a sănătăţii şi susţinerea unei cauze sociale cu impact. Esenţa programului este însă în misiunea sa caritabilă, iar ediţia din 2023 a OTP Charity Tour a fost dedicată sprijinului Asociaţiei Blondie fiind desfăşurată sub deviza „Pedalează pe drumul spre roz!”. Cei 82 de ciclişti amatori care au luat startul în tur au susţinut astfel o cauză extrem de emoţionantă, copiii care au nevoie urgent de intervenţii chirurgicale şi nu pot fi trataţi în România. Proiectul a fost ales pentru a sprijini această comunitate specifică – copiii care au nevoie de tratament medical urgent – pentru a demonstra angajamentul OTP Bank faţă de responsabilitatea socială şi ajutorarea societăţii, aliniindu-se valorilor băncii de a avea un impact pozitiv dincolo de serviciile bancare.

Descrierea proiectului:

A doua ediţie a OTP Charity Tour a pornit cu obiectivul de a atrage 60 de participanţi şi de a parcurge 10.000 de kilometri împreună în cele trei zile de competiţie. La start, care a avut loc în data de 19 mai 2023, turul a pornit cu un număr record de ciclişti, mai mare cu 30% faţă de ediţia pilot din anul 2022. Fiecare kilometru pedalat de ciclişti pe traseul de 319 km pe ruta Bucureşti – Muzeul Nicolae Minovici (start) – Sărata Monteoru – Vălenii de Munte – Academia Titi Aur (final) s-a transformat apoi în donaţii pentru copiii grav bolnavi. În final, cei 82 de participanţi, dintre care jumătate sunt angajaţi ai OTP Bank şi jumătate provin din cadrul companiilor partenere ale băncii, au reuşit să parcurgă împreună peste 16.000 km.

La finalul cursei caritabile, participanţii au fost întâmpinaţi la linia de sosire, stabilită la Academia Titi Aur, chiar de beneficiarii Asociaţiei Blondie, copii care sunt acum sănătoşi şi capabili să alerge şi să ducă o viaţă normală. Evenimentul a fost conceput ca un spaţiu de relaxare pentru beneficiari, cu activităţi de ciclism pentru familii, iar la final a avut loc o gală de premiere pentru participanţi.

Rezultate:

Fiecare kilometru parcurs cu bicicleta sub deviza „Pedalează pe drumul spre roz!” a însemnat 1 euro donat de către bancă, iar suma de 16.000 de euro donată Asociaţiei Blondie a contribuit la zborul a 9 copii în străinătate pentru accesul la tratamentele necesare. Acest lucru a devenit posibil prin implicarea voluntarilor pasionaţi de ciclism din cadrul OTP Bank România şi a companiilor partenere şi datorită suportului tehnic din partea partenerului sportiv Master Ski & Bike Club. De asemenea, Muzeul de Artă Populară „Prof. Dr. Nicolae Minovici” a găzduit în calitate de partener cultural startul OTP Charity Tour, în timp ce Academia Titi Aur a găzduit evenimentul de final.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!