6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Energie – Future Energy Leaders (FEL) România sărbătorește 12 ani de activitate în sectorul energetic din România și organizează cea de-a doua ediție a FEL Awards Gala – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Evenimentul, programat să aibă loc la Le Château – Castelul din Inima Bucureștiului, în data de 11 decembrie 2023, aduce în prim-plan realizările de impact ale generației tinere în diverse domenii cheie ale industriei energetice.

Personalități marcante, reprezentanți ai autorităților și lideri de vârf din marile companii ale sectorului vor participa pentru a sărbători inovația și excelența într-un domeniu esențial pentru dezvoltarea durabilă a țării.

În cadrul FEL Awards Gala 2023 se vor oferi premii la 10 categorii distincte, reflectând diversitatea și profunzimea contribuțiilor aduse de tinerii profesioniști în industria energetică.

Future Energy Leaders (FEL) Romania, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), anunță organizarea celei de-a doua ediții a FEL Awards Gala, un eveniment dedicat recunoașterii și celebrării contribuției remarcabile a tinerilor profesioniști din domeniul energetic.

Evenimentul, programat să aibă loc la Le Château – Castelul din Inima Bucureștiului, în data de 11 decembrie 2023, aduce în prim-plan realizările de impact ale generației tinere în diverse domenii cheie ale industriei energetice. Personalități marcante, reprezentanți ai autorităților și lideri de vârf din marile companii ale sectorului vor participa pentru a sărbători inovația și excelența într-un domeniu esențial pentru dezvoltarea durabilă a țării.

În cadrul FEL Awards Gala 2023 se vor oferi premii la 10 categorii distincte, reflectând diversitatea și profunzimea contribuțiilor aduse de tinerii profesioniști în industria energetică. Categoriile de premii includ Leadership, Tânărul profesionist al anului, Inovație, Digitalizare, Eficiență energetică, Finanțare sustenabilă, Antreprenoriat în energie, CSR, Customer experience program și Programe de dezvoltare.

Pentru a nominaliza tineri remarcabili și a participa la acest moment deosebit, vă invităm să accesați link-ul de înscriere disponibil pe site-ul oficial al evenimentului până la data de 28 noiembrie 2023: https://felromania.ro/fel-gala-2023/inscriere/.

Juriul, format din persoane cheie care au contribuit la succesul FEL România în cei 12 ani de activitate, va evalua fiecare candidatură în funcție de principii fundamentale precum Impact, Succes, Implicare și Inovație.

Seara va continua cu un moment deosebit, Alumnizare, în care membri ai FEL România vor primi statutul de Alumni, drept recunoaștere pentru contribuția adusă programului.

Ella Ratcu, co-fondator FEL Romania și Consilier CNR-CME: “Tinerii FEL România sunt inteligenți, creativi și reprezintă un mare potențial pentru economia și energetica românească. Este important ca împreună, generații diferite, oameni din domenii și zone diferite, să lucrăm împreună la o Românie performantă, bazată pe meritocrație, de unde tinerii nu pleacă, ci spre care se întorc. Cu această speranță am inițiat în urmă cu 12 ani, în cadrul CNR-CME, programul Future Energy Leaders în România și sunt mândră de ce a ajuns astăzi și ce va deveni mâine”

În cadrul evenimentului, se va desfășura și Youth Energy Forum, un panel dedicat generației tinere din sectorul energetic, cu tema “Liderii în energie în anul 2050. Cum influențăm și cum ne pregătim?”, unde se vor dezbate modalități de dezvoltare a abilităților și competențelor, identificând totodată oportunitățile și provocările în fața viitorului industriei energetice.

Adrian Vintilă, Președinte FEL România: “Cu bucurie și recunoștință sărbătorim 12 ani de existență a Future Energy Leaders (FEL) în România. Acest program reprezintă o făclie luminoasă pentru viitorul energetic al țării noastre. FEL Awards Gala este un moment de apreciere a excelenței tinerilor, oameni dedicați și inovatori care vor contribui la transformarea industriei noastre. Invităm tinerii profesioniști și companiile să se alăture acestei inițiative, să ne împărtășească viziunea lor pentru un viitor energetic sustenabil și să continuăm împreună această călătorie a inovației și performanței

Aplicațiile generației tinere sunt așteptate până la data de 28 Noiembrie, aici: https://felromania.ro/fel-gala-2023/inscriere/

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!