16.8 C
București
luni, mai 29, 2023

Energie – HENRO reconfirmă conducerea asociației; Bogdan Badea, reales președinte – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Astfel, Bogdan Badea, Președintele Directoratului S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A, a fost reales în funcția de Președinte al Consiliului Director alături de cei 2 vicepreședinți, Cosmin Ghiță, Directorul General al S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. și de Béla Balázs, Director Sucursala de Producție Energie Electrică S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Acestora li se alătură Dan Plaveti, Președintele Directoratului S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. și Adrian Tudora, Director General S.C. ELECTROCENTRALE BUCUREȘTI S.A., aleși în calitate de membri, potrivit unui comunicat.

Vom fi din ce în ce mai prezenți în dialogul cu autoritățile, atât naționale cât și cele de la nivelul UE, pentru a ne asigura că sectorul energetic funcționează și se dezvoltă ținând cont de interesele tuturor...

De la înființarea Asociației, HENRO s-a remarcat în sectorul energetic prin dialogul continuu cu autoritățile naționale și cele europene, prin urmărirea procesului legislativ și semnalarea eventualelor abateri de la principiile corecte de dezvoltare a pieței...

Adunarea Generală a Asociației Producătorilor de Energie Electrică – HENRO a decis, recent, completarea componenței Consiliului Director. Astfel, Bogdan Badea, Președintele Directoratului S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A, a fost reales  în funcția de Președinte al Consiliului Director alături de cei 2 vicepreședinți, Cosmin Ghiță, Directorul General al S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. și de Béla Balázs, Director Sucursala de Producție Energie Electrică S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Acestora li se alătură Dan Plaveti, Președintele Directoratului S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. și Adrian Tudora, Director General S.C. ELECTROCENTRALE BUCUREȘTI S.A., aleși în calitate de membri, potrivit unui comunicat.

„Menținerea conducerii HENRO reflectă dorința și voința de a continua acțiunile demarate în vederea atingerii obiectivelor și scopului pentru care a fost înființată asociația celor mai importanți producători de energie electrică din România. Vom fi din ce în ce mai prezenți în dialogul cu autoritățile, atât naționale cât și cele de la nivelul UE, pentru a ne asigura că sectorul energetic funcționează și se dezvoltă ținând cont de interesele tuturor, companii din sector, operatori economici, autorități și, nu în ultimul rând, ale cetățenilor. Susținem, în continuare, nevoia de noi capacități de producție cu impact redus asupra mediului, pentru a asigura o tranziție energetică sustenabilă și sigură care să nu pună în pericol siguranța în funcționare și securitatea sistemului electroenergetic.

Ne propunem, de asemenea, proiecte prin care să creștem interesul tinerilor pentru sectorul energetic, să le dezvăluim adevăratele sale valori și oportunități. Resursa umană este de o importanță deosebită și trebuie să ne asigurăm că tinerii dispun de toate cunoștințele și resursele necesare pentru a se dezvolta profesional”, afirmă Silvia Vlăsceanu, Directoarea Executivă a HENRO.

De la înființarea Asociației, HENRO s-a remarcat în sectorul energetic prin dialogul continuu cu autoritățile naționale și cele europene, prin urmărirea procesului legislativ și semnalarea eventualelor abateri de la principiile corecte de dezvoltare a pieței, prin organizarea de conferințe și mese rotunde pe teme de interes din domeniul energetic, prin asigurarea schimbului de informații între companii atât la nivel național, cât și internațional, și, nu în ultimul rând, prin eforturi susținute pentru asigurarea necesarului de forță de muncă pentru sectorul energetic. 

HENRO reprezintă producători de energie electrică care exploatează capacități de producție de peste 11.000 MW putere instalată și care asigură cca 70% din energia electrică livrată în Sistemul Electroenergetic Național (SEN).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!