FacebookTwitterLinkedIn

Compania de dezvoltare imobiliară Rock Development Holding anunță că va investi suma de 70 de milioane de euro în dezvoltarea primului proiect hotelier de cinci stele din Poiana Brașov.

Noul proiect de lux va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere și un aparthotel cu 75 de unități rezidențiale.

„Vom dezvolta un proiect turistic de referință, ce va pune România pe harta destinațiilor montane de cinci stele din regiune și nu numai. Vom deschide astfel o nouă linie de business și pentru Rock Holding, bazându-ne pe experiența celor mai buni manageri și consultanți din domeniu și având încredere deplină în potențialul de dezvoltare al stațiunii Poiana Brașov, care are toate premisele pentru a deveni în următorii ani una dintre cele mai importante destinații montane din Europa Centrală și de Est. Investiția este una semnificativă, fiind vorba de un proiect amplu, cu aproape 200 de unități la standarde internaționale, și ne dorim ca întreg complexul turistic să fie administrat de un operator hotelier de top la nivel mondial”, a declarat Mircea Cotigă, CEO Rock Development Holding.

Noul proiect va include și toate facilitățile specifice unui complex turistic de cinci stele, inclusiv mai multe restaurante și un centru SPA la standarde internaționale. Proiectul a îndeplinit și parcurs toate formalitățile urbanistice, construcția urmând a demara în perioada următoare. Noul proiect de cinci stele luxury, conform clasificărilor internaționale, este amplasat în zona centrală a stațiunii Poiana Brașov.

Rock Development Holding este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe palierul superior al segmentului rezidențial middle market din București, cu investiții de peste 53 de milioane de euro în dezvoltarea Politehnica Park Residence și Avrig Park Residence, două proiecte de referință din zonele Grozăvești – Politehnică și Bucur Obor, cu un total de aproape 800 de apartamente. Compania dezvoltă în prezent faza a doua a Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, în urma unei investiții estimate la 23 de milioane de euro.