16 C
București
joi, mai 23, 2024

Energie – tbi bank și DbSolar, parteneriat pentru un viitor mai verde: Românii își pot cumpăra mai ușor panouri fotovoltaice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, dar pot opta și pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Energia solară este un pilon esențial în orice strategie care vizează obținerea de energie verde în întreaga Uniune Europeană. Mulți români au ales în ultimul an să-și instaleze panouri solare pentru a contribui la creșterea sustenabilității și la reducerea facturilor, însă costurile în creștere pot fi o problemă pentru cei care doresc să investească în acest domeniu. Pentru a-i ajuta pe români să investească în continuare în energie verde, tbi bank a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți retaileri din acest domeniu, DbSolar, potrivit unui comunicat de presă.

Românii își pot cumpăra mai ușor panouri fotovoltaice pentru producerea de energie sau pentru încălzirea apei în gospodării, baterii, invertoare sau diverse vehicule electrice, precum biciclete, trotinete și triciclete. DbSolar oferă, de asemenea, consultanță specializată pentru clienții în căutare de soluții personalizate sau cu nevoi mai complexe.

„Europa se află acum în prima linie a schimbărilor care au loc la nivel mondial în ceea ce privește creșterea sustenabilității sistemelor energetice. România este parte integrantă a acestui proces, iar românii sunt foarte interesați de energia solară în acest moment. Prin acest parteneriat cu DbSolar, suntem alături de ei într-un moment în care costurile continuă să creeze probleme”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, dar pot opta și pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

„Energia verde este esențială dacă vrem să lăsăm generațiilor viitoare o planetă mai sănătoasă. Suntem alături de românii care vor să contribuie la construirea unui viitor mai verde, iar parteneriatul cu tbi bank ne ajută să ne lărgim baza de clienți și să îi ajutăm pe cei care nu și-ar permite să investească în acest domeniu”, a spus Iosif Mihai Bogdan, General Manager, DbSolar.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!