FacebookTwitterLinkedIn

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, a semnat un contract de închiriere pe 10 ani cu retailerul de articole de design interior The Home pentru 3.070 mp în clădirea de birouri myhive Victoria Park.

The Home va investi aici 1,5 milioane euro pentru a deschide, anul viitor, “unul dintre cele mai mari showroom-uri de mobilă din România”. În urma procesului de renovare şi modernizare finalizat în 2022, clădirea myhive Victoria Park a atins un grad de ocupare de aproape 95%, anunță dezvoltatorul. Tranzacția a fost intermediată de Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

După cum a declarat Corina Pascal, Managing Partner The Home, showroom-ul va găzdui o selecție largă din cele peste 150.000 de produse din portofoliul retailerului. Pentru amenajarea spațiului, compania va colabora cu arhitectul Omid Ghannadi.

Clădirea de birouri myhive Victoria Park, amplasată în nordul Bucureștiului, are o suprafață închiriabilă totală de 21.000 mp. Tot în cadrul acestui proiect, operatorul medical Leventer va deschide un spital privat de dermatologie și chirurgie oncologică, pe o suprafață de 6.500 mp.

De la începutul anului şi până în prezent, CPI România a securizat peste 40.000 mp la nivelul portofoliului local de birouri, atât prin prelungirea contractelor cu clienți existenți, cât şi prin atragerea de noi chiriași.

CPI Property Group are un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro și deține clădiri de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

The Home este un retailer de mobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni și accesorii, înființat în 2014, care are vânzări online și în trei showroom-uri din București și Cluj. Anul trecut, compania care deține magazinele, Pas Concept, a obținut afaceri în creștere de 33% față de 2021, ajungând la 60 de milioane de lei.