2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023

Fonduri Europene – AFIR lansează în curând și intervenția DR 37 – Transfer de cunoștințe – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) va da startul pentru o nouă sesiune de finanțare din fonduri europene, în valoarea de 1.800.000 euro.

AFIR a anunțat lansarea sesiunii de depunere a Cererilor de finanțare aferente Intervenției DR 37 – Transfer de cunoștințe.

AFIR a anunțat astăzi, marți – 7 noiembrie, că în perioada 20.11.2023, ora 09.00 – 22.03.2024, ora 16.00 se pot depune cereri pentru Intervenția DR 37 – Transfer de cunoștințe.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) va da startul pentru o nouă sesiune de finanțare din fonduri europene, în valoarea de 1.800.000 euro. AFIR a anunțat lansarea sesiunii de depunere a Cererilor de finanțare aferente Intervenției DR 37 – Transfer de cunoștințe.

AFIR a anunțat astăzi, marți – 7 noiembrie, că în perioada 20.11.2023, ora 09.00 – 22.03.2024, ora 16.00 se pot depune cereri pentru Intervenția DR 37 – Transfer de cunoștințe.

AFIR lansează sesiunea de primire a proiectelor pentru DR-37

Beneficiarii se pot înscrie online

Furnizorii de formare profesională interesați de depunerea de cereri de înregistrare și cereri de finanțare se vor înscrie on-line, accesând următorul link:.

Alocarea financiară este de 1.800.000 euro.

Domeniile de formare profesională din cadrul DR 37 – Transfer de cunoștințe:

– eco-scheme;
– cunoștințe în materie de mediu, climă și eficiență a utilizării resurselor în cadrul exploatațiilor agricole.

Durata cursurilor va fi de 3 zile pentru primul domeniu și 5 zile pentru ambele domenii, inclusiv activitățile practice prevăzute, acestea adresându-se fermierilor din România.

Pragul de calitate prestabilit este de 50 puncte.Participarea cursanţilor în cadrul acţiunilor de formare profesională şi dobândire de cunoştinţe este susținută financiar din FEADR.

Cine poate beneficia de banii derulați prin AFIR

Furnizorii de formare profesională se pot înregistra pe platformă în mod continuu în vederea înscrierii în Registrul furnizorilor eligibili de servicii de formare profesională, pe o perioadăde 3 luni de la data deschiderii sesiunii de înscriere.

Pentru depunerea cererilor de finanțare pentru cursuri de formare profesională, sesiunea va fi continuă iar în urma evaluării proiectelor se vor elabora Rapoartele intermediare/finale de selecție care cuprind Listele proiectelor selectate/neselectate aferente cererilor evaluate depuse pentru fiecare lună.

Depunerea se va închide la epuizarea valorii de etapă alocată apelului de proiecte nr. 1 aferent intervenției DR 37 – Transfer de cunoștințe, dincadrul PS 2023-2027, sau la expirarea termenului prestabilit.

Beneficiarii/solicitanții eligibili sunt entități/consorții publice sau private, care activează în domeniul formării profesionale, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate și de selecție.

În cadrul intervenției DR-37 sunt eligibile trei variante de Cost Unitar Standard (CUS), respectiv pentru:

– Întâlniri față în față cu cazare (CUS – A), cu o valoare de 94 euro/persoană/zi;
– Întâlniri față în față fără cazare (CUS – B), cu o valoare de 67 euro/persoană/zi și pentru
– Întâlniri online (CUS – C), cu o valoare de 21 euro/persoană/zi.

Aceste costuri includ, după caz, costul unitar standard pentru experții formatori, echipa de implementare, transport, cazare, masă, sală de conferințe, consumabile și materiale suport, cheltuieli indirecte.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!