31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Fonduri Europene – Înscrieri online: Premii europene de 1 milion EUR pentru educație în Deep Tech 2023 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Companii de tehnologie, firme de training, universități și alte entități care oferă programe de educație în tehnologie se pot înscrie online la o competiție europeană care pune în joc premii în valoare totală de 1 milion de euro pentru furnizorii de training în sectoarele Deep Tech...

Înscrierile la Deep Tech Talent Training Prize 2023 se fac AICI până pe 31 octombrie 2023, ora 17:00 CET (18.00, ora României).

Deep Tech Talent Training Prize 2023 are 2 categorii, la care se pot înscrie organizațiile: Partner Training.

Companii de tehnologie, firme de training, universități și alte entități care oferă programe de educație în tehnologie se pot înscrie online la o competiție europeană care pune în joc premii în valoare totală de 1 milion de euro pentru furnizorii de training în sectoarele Deep Tech, cum sunt inteligența artificială, comunicațiile 5G sau biotehnologiile.

Înscrierile la Deep Tech Talent Training Prize 2023 se fac AICI până pe 31 octombrie 2023, ora 17:00 CET (18.00, ora României). Aplicanții trebuie să trimită o prezentare (pitch) în format text și video de 1-2 minute prin intermediul platformei online.

Competiția este organizată de Institutul European pentru Inovație și Tehnologie (EIT), o organizație susținută de Uniunea Europeană, cu sediul central la Budapesta.

Deep Tech Talent Training Prize 2023 are 2 categorii, la care se pot înscrie organizațiile:

  1.     Partner Training. Aici se pot înscrie consorțiile de cel puțin două organizații care, prin parteneriatul lor, au contribuit la dezvoltarea educației Deep Tech. De exemplu, pot participa parteneriate angajator-furnizor de training sau parteneriate între doi furnizori de educație Deep Tech cu programe complementare, precum și consorții universități-companii. La această categorie, se vor acorda 4 premii I de câte 100.000 EUR/consorțiu și 4 premii II de câte 60.000 EUR/consorțiu.
  2.     Targeted Training.  Aici pot participa organizații individuale care au avut o contribuție semnificativă în dezvoltarea educației Deep Tech într-o direcție tematică anume, cum ar fi programele IT pentru fete, programe de training tech pentru grupuri dezavantajate, cursuri pentru șomeri etc. La această categorie, se vor acorda 4 premii I de câte 60.000 EUR/laureat și 4 premii II de câte 30.000 EUR/laureat.

Astfel, dintr-un buget total de 1 milion de euro vor fi premiați 16 candidați reprezentând diferite arii Deep Tech.

Zonele de tehnologii Deep Tech vizate sunt:

  • Aria Deep Tech 1: Tehnologii informaționale şi conectivitate
  • Aria Deep Tech 2:  Inginerie și producție avansate
  • Aria Deep Tech 3: Științe ale vieții și tehnologii verzi
  • Aria Deep Tech 4: Experiențele digitale și internetul viitorului.

Descarcă de AICI și studiază ghidul cu toate regulile.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!