4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

Fonduri Europene – Înscrieri: Până la 150.000 EUR pentru tehnologii și soluții IT centrate pe confidențialitate, printr-un program susținut de UE – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Antreprenorii, startup-urile, IMM-urile românești și alte categorii care dezvoltă tehnologii și soluții centrate pe confidențialitate pentru utilizatorii care caută și descoperă informații pe internet se pot înscrie într-un program ce oferă sprijin financiar de până la 150.000 EUR...

Cu 5 parteneri europeni care contribuie la proiect, NGI Search a lansat cel de-al treilea apel deschis pentru proiecte inovatoare prin care cei selectați vor beneficia de sprijin financiar de până la 150.000 EUR, precum și de sprijin tehnic, de business și de inovare pe o perioadă de 12 luni, pentru a dezvolta soluții care schimbă modul în care oamenii folosesc și experimentează, căută și descoperă date și resurse în general pe internet și pe web.

Antreprenorii, startup-urile, IMM-urile românești și alte categorii care dezvoltă tehnologii și soluții centrate pe confidențialitate pentru utilizatorii care caută și descoperă informații pe internet se pot înscrie într-un program ce oferă sprijin financiar de până la 150.000 EUR.

Antreprenorii, startup-urile, IMM-urile (inclusiv organizațiile nou înființate), dezvoltatorii, grupurile de cercetare academică și ONG-urile interesate se pot înscrie AICI.

Apelul este lansat pe 1 august și rămâne deschis până pe 2 octombrie 2023 la ora 18:00 (ora României).

Proiectul NGI Search, finanțat în cadrul programului Horizon Europe al Comisiei Europene, își propune să sprijine NGI Searchers care vor dezvolta tehnologii și soluții centrate pe confidențialitate și de încredere pentru utilizatorii care caută și descoperă informații pe internet.

Proiectul face parte din Next Generation Internet (NGI), inițiativa „Internet pentru oameni” a Comisiei Europene, și își propune vrea să internetul de mâine într-un internet care să răspundă nevoilor fundamentale ale oamenilor.

Cu 5 parteneri europeni care contribuie la proiect, NGI Search a lansat cel de-al treilea apel deschis pentru proiecte inovatoare prin care cei selectați vor beneficia de sprijin financiar de până la 150.000 EUR, precum și de sprijin tehnic, de business și de inovare pe o perioadă de 12 luni, pentru a dezvolta soluții care schimbă modul în care oamenii folosesc și experimentează, căută și descoperă date și resurse în general pe internet și pe web.

Cei interesați pot trimite întrebări către NGI Search Community sau pe email ngisearch@fundingbox.com.

Programul sprijină antreprenori, tech-geeks, developeri, startup-uri și IMM-uri, organizații, grupuri de cercetare academice, ONG-uri din statele membre UE, care aplică individual sau sub forma unui consorțiu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!