16 C
București
joi, mai 23, 2024

Fonduri Europene – (P) Comunicat de presă: Demararea etapei de sprijinire a întreprinderilor în cadrul proiectului DigiL@b+: alfabetizare digitală și inovare – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

30, Sector 2, București Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593 E-mail: digilab@ptir.ro ________________________________________ Despre Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) este singura organizaţie patronală din România care reprezintă la nivel naţional și european interesele tinerilor întreprinzători...

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) și Blocul Național Sindical (BNS) anunță cu entuziasm începutul unei noi etape în cadrul proiectului DigiL@b+. Acest program inovator, DigiL@b+, are ca scop susținerea întreprinderilor din sectoarele economice cu potențial competitiv, conform Strategiei Naționale de Competitivitate (SNC), și din domeniile de specializare inteligentă, conform Strategiei Naționale pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare (SNCDI).

Proiectul DigiL@b+ reprezintă un pas important în promovarea alfabetizării digitale și a tehnologiei informației și comunicațiilor în rândul întreprinderilor românești. Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, este esențial ca întreprinderile să își adapteze operațiunile și să-și valorifice potențialul prin utilizarea eficientă a tehnologiei digitale.

Prima fază a acestei inițiative constă într-o analiză amănunțită a posibilităților și potențialului de digitalizare pentru fiecare întreprindere sprijinită. Experții din cadrul proiectului vor colabora direct cu reprezentanții acestor companii pentru a identifica oportunitățile optime de integrare a tehnologiei digitale în procesele lor de lucru existente. În paralel, se va efectua o evaluare a necesităților de formare profesională în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), luând în considerare nevoile curente și perspectivele viitoare ale industriei.

Scopul final al acestei etape inițiale este dezvoltarea unor programe personalizate de învățare la locul de muncă, adaptate specific nevoilor fiecărei întreprinderi. Aceste programe vor acoperi tematici variate, cum ar fi utilizarea eficientă a instrumentelor digitale, securitatea cibernetică, analiza datelor și multe altele. Astfel, angajații vor fi pregătiți să răspundă cerințelor tehnologice actuale și viitoare.

“Prin intermediul acestei inițiative, dorim să contribuim la consolidarea competitivității întreprinderilor românești pe piața internațională și la dezvoltarea sustenabilă a economiei noastre. Implementarea proiectului DigiL@b+ reprezintă un pas important în sprijinirea inovației, dezvoltării și adaptării la schimbările tehnologice într-o lume dinamică.” declară Daniel Urîtu, președinte executiv PTIR.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Daniel Uritu

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593

E-mail: digilab@ptir.ro

Despre Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

+ Promovează-ți compania și oferta sa!