23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Imobiliare – Asociatia S.O.S. Orașul și Asociatia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural și Cultural au făcut recurs în dosarul privind suspendarea autorizațiilor de construire pentru One Peninsula – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania a transmis: “One United Properties S.A. (denumita in continuare „Societatea”) informeaza piata cu privire la o actualizare in Dosarul nr.

21715/3/2023 ce vizeaza suspendarea autorizatiilor de construire si suspendarea documentatiei de urbanism, litigiu in care este implicata subsidiara sa, One Peninsula S.R.L Cu privire la acest litigiu, Societatea a mai informat piata prin intermediul raportului curent nr.

Astfel, Societatea a fost citata in legatura cu un recurs formulat de reclamante (Asociatia S.O.S. Orasul si Asociatia pentru Conservarea integrata a Patrimoniului Natural si Cultural) impotriva incheierii din 11 aprilie 2024, pronuntate in fondul Dosarului nr.

tribunal, proces, justitie sursa Pixabay

Asociatia S.O.S. Orașul și Asociatia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural și Cultural au făcut recurs în dosarul privind suspendarea autorizațiilor de construire pentru One Peninsula, a transmis One United Properties, printr-un raport la Bursa de Valori București.

Compania a transmis: “One United Properties S.A. (denumita in continuare „Societatea”) informeaza piata cu privire la o actualizare in Dosarul nr. 21715/3/2023 ce vizeaza suspendarea autorizatiilor de construire si suspendarea documentatiei de urbanism, litigiu in care este implicata subsidiara sa, One Peninsula S.R.L.. Cu privire la acest litigiu, Societatea a mai informat piata prin intermediul raportului curent nr. 47 din data de 19 septembrie 2023, raportului curent nr. 74 din data de 5 decembrie 2023 si, respectiv, raportului curent nr. 47 din data de 23 mai 2024.

Astfel, Societatea a fost citata in legatura cu un recurs formulat de reclamante (Asociatia S.O.S. Orasul si Asociatia pentru Conservarea integrata a Patrimoniului Natural si Cultural) impotriva incheierii din 11 aprilie 2024, pronuntate in fondul Dosarului nr. 21715/3/2023. Acest recurs se afla pe rolul Curtii de Apel Bucuresti sub nr. de Dosar 21715/3/2023/a1 si are primul termen stabilit pentru data de 20 iunie 2024.

Societatea considera ca acest recurs este inadmisibil/nefondat si isi mentine nestramutata si ferma sustinerea legalitatii documentatiei de urbanism si a autorizatiei de construire aferente dezvoltarii One Peninsula. Suntem astfel ferm angajati sa ne protejam drepturile si interesele si vom contracara cu perseverenta orice afirmatii contrare. Societatea se angajeaza sa pastreze transparenta si va informa prompt piata cu privire la deciziile relevante, imediat ce acestea vor fi pronuntate, consolidand astfel angajamentul nostru pentru integritate si conduita legala conforma.”

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!