FacebookTwitterLinkedIn

Glovo a încheiat un parteneriat cu brandul argentinian de dulciuri Franui prin care aduce produsele acestuia pe piața din România.

Franui este un brand argentinian ce produce un snack dulce cunoscut în toată lumea, constând în zmeură învelită în două rânduri de ciocolată.

În România brandul se lansează exclusiv online, prin intermediul platformei de tip multi-categorie, Glovo. În prezent, produsele Franui sunt disponibile în locațiile Glovo Express din București, Brașov și Cluj, urmând ca Franui să ajungă în toate cele 11 locații Glovo Express din țară.

„După luni de munca neîntreruptă, un vis a devenit realitate. Suntem foarte entuziasmați să lansăm Franuí în România în parteneriat cu Glovo Express. Această realizare ne apropie de obiectivul nostru de a transforma Franuí într-un brand global, prezent acum în 17 țări. Parteneriatul dintre Franuí și Glovo Express ne ofera posibilitatea de a livra produsul la domiciliul consumatorului la temperatura ideală pentru consum datorită timpului rapid de livrare. Un motiv în plus pentru a alege parteneriatul cu o companie importantă din piața de aplicații de livrare”, punctează Leticia Fenoglio, CEO Franuí.

Franui, care se produce în Valencia, Spania, are la bază o rețetă originară din Patagonia ce folosește zmeura selecționată manual, provenită de la mici producători, care utilizează metode de cultivare regenerative.

„Lansarea unui brand exclusiv prin Glovo arată o maturizare a pieței de delivery din România, iar intrarea Franui în retailul românesc prin intermediul Glovo Express reprezintă un model de urmat pentru alte branduri internaționale care sunt interesate de piața locală”, conchide Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova.