FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a prelungit contractul de închiriere al firmei internaționale de avocatură CMS în cadrul clădirii de birouri One Tower. Compania și-a extins cu încă 350 mp suprafața închiriată.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România.

„Suntem încântați că CMS România a ales să își prelungească șederea la One Tower și să acceseze un spațiu mai generos pentru confortul angajaților săi”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties. 

Amplasată în zona Floreasca, One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, fiind certificată și WELL Health & Safety. 

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să se dezvolte pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează, iar finalizarea este programată pentru anul viitor. 

Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie bogată ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery – o galerie comercială de tip boutique și birouri. În total, proiectul va avea o suprafață de 13.500 mp GLA.  

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania