FacebookTwitterLinkedIn

Comnord Development, compania omului de afaceri Sorin Crețeanu, a anunțat că demarează în septembrie construcția complexului rezidențial Quartier Du Nord, din nordul Bucureștiului. Investiția proiectului este estimată la peste 30 milioane de euro, iar vânzările au început deja, sub coordonarea Crosspoint Real Estate.

Amplasat pe malul Lacului Tei, Quartier du Nord se află în proximitatea unor proiecte de birouri din zona Barbu Văcărescu-Floreasca. Complexul se va edifica pe un teren de 5.900 mp, va avea un regim de înălțime P+6/6D+ET 7R și va livra în total 129 de unități locative. Planurile prevăd și 162 de locuri de parcare subterane, un loc de joacă pentru copii de aproximativ 2.400 mp, pompe de căldură aer-apă pentru încălzire și răcire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrică aferent părților comune și altele. Livrările pentru Quartier du Nord sunt planificate pentru finalul anului 2025, anunță dezvoltatorul.   

Comnord Development este dezvoltatorul unor proiecte rezidențiale precum Washington Residence și Jean Monnet 10 sau clădiri de birouri precum Ion Mincu 3 sau Georges Clemenceau 11. În luna februarie a acestui an, Comnord a lansat un alt proiect rezidențial, The Suburb, amplasat în localitatea Buftea. Investiția ar urma să depășească 35 de milioane de euro, iar faza I cuprinde construirea primelor patru clădiri rezidențiale, blocuri de 3 etaje plus 1 retras. Cele patru faze ar urma să însumeze 19 clădiri, potrivit descrierii proiectului.