21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Imobiliare – Cosmopolis a bugetat 50 de milioane de euro pentru dezvoltare, în 2023 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cosmopolis a bugetat 50 de milioane de euro pentru dezvoltare în 2023, potrivit unui comunicat.

“Prin planurile de extindere pentru Cosmopolis vom mai finaliza în 2023 și încă 500 de noi locuinţe.

Vor fi atât apartamente cât și vile, iar potrivit proiecției noastre, Cosmopolis va ajunge la un total de aproximativ 5.600 de locuinţe finalizate și vândute până la sfârșitul acestui an.

Cosmopolis a bugetat 50 de milioane de euro pentru dezvoltare în 2023, potrivit unui comunicat.

“Prin planurile de extindere pentru Cosmopolis vom mai finaliza în 2023 și încă 500 de noi locuinţe. Vor fi atât apartamente cât și vile, iar potrivit proiecției noastre, Cosmopolis va ajunge la un total de aproximativ 5.600 de locuinţe finalizate și vândute până la sfârșitul acestui an. Pentru toate planurile de dezvoltare pe care le avem în acest an, au fost bugetate 50 de milioane de Euro. Aceasta este cea mai ridicată investiţie anuală alocată de Opus Land Development de la demararea construcţiei proiectului în 2007”, anunță Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis 

Cu cei aproape 15.000 de locuitori, comunitatea cartierului Cosmopolis este comparabilă cu populația orașelor Râșnov sau Vatra Dornei și cuprinde un număr de rezidenți mai mare decât al orașelor Otopeni, Sinaia sau Gura Humorului.

Lucrările de extindere a Cosmopolis Plaza, începute în vara anului trecut, sunt aproape de finalizare. Începând cu mijlocul lunii iunie va demara procesul de predare a spațiilor către chiriași, pentru amenajarea magazinelor.

Vor fi peste 70 de magazine, branduri naționale și internaționale, iar acest lucru va transforma Cosmopolis Plaza într-o destinație principală de cumpărături pentru toată zona de Nord a Capitalei, pentru zona Tunari, toate localitățile limitrofe și nu doar pentru locuitorii Cosmopolis.

Aproximativ 20 de milioane de euro este investiția pe care Opus Land Development a alocat-o pentru extinderea Cosmopolis Plaza. 

În perioada 2007 – 2023, investiția în cartierul Cosmopolis totalizează 430 milioane de Euro, ceea ce reprezintă una dintre cele mai mari investiţii într-un proiect imobiliar din România, indiferent de segmentul pieţei sau de zonă.

Planurile de extindere ale Cosmopolis continuă și în anii următori. Până în 2035 dezvoltatorul estimează un total de peste 12.000 de locuinţe și o comunitate de peste 35.000 de persoane.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!