0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Imobiliare – FOTO Sorin Crețeanu, unul dintre cei mai discreți investitori imobiliari din România, lansează un ansamblu rezidențial în Buftea – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În 2021, Profit.ro a anunțat că Sorin Crețeanu pregătește construcția unui ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente, cel mai mare proiect al său de până acum, în cartierul de afaceri Pipera din București.

Crețeanu a revenit în 2020 pe piața imobiliară printr-un proiect exclusivist în zona Pădurii Băneasa și altul în locul fabricii de parfumuri Maison Mignot-Boucher din zona Parcului Carol.

Anterior a fost implicat în dezvoltarea proiectelor Ten Blocks din Militari, cu 420 de apartamente, și Băneasa Rezidențial, unde a fost partener cu Gabriel Popoviciu și Radu Dimofte.

Omul de afaceri Sorin Crețeanu, unul dintre cei mai discreți investitori imobiliari din România, lansează proiectul The Suburb, un cartier rezidențial în localitatea Buftea.

Lucrările au fost programate să înceapă din luna martie a acestui an, investiția urmând să depășească 35 de milioane de euro.

The Suburb este amplasat pe o suprafață de 47.500 metri pătrați.

În 2021, Profit.ro a anunțat că Sorin Crețeanu pregătește construcția unui ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente, cel mai mare proiect al său de până acum, în cartierul de afaceri Pipera din București.

FOTO Sorin Crețeanu, unul dintre cei mai discreți investitori imobiliari din România, lansează un ansamblu rezidențial în Buftea

Crețeanu a revenit în 2020 pe piața imobiliară printr-un proiect exclusivist în zona Pădurii Băneasa și altul în locul fabricii de parfumuri Maison Mignot-Boucher din zona Parcului Carol. Anterior a fost implicat în dezvoltarea proiectelor Ten Blocks din Militari, cu 420 de apartamente, și Băneasa Rezidențial, unde a fost partener cu Gabriel Popoviciu și Radu Dimofte.

Dezvoltatorul deține două loturi de teren, cu o suprafață cumulată de circa 2,2 hectare, în paralel cu Șoseaua Fabrica de Glucoză, care prelungește autostrada A3 până în zona de afaceri Pipera.

Sorin Crețeanu a declarat, pentru Profit.ro, că va începe lucrările de construcție la un ansamblu rezidențial cu 800 de apartamente pe cele două terenuri. În plus, el spune că lucrează, în paralel, la dezvoltarea a 4 proiecte rezidențiale, dintre care unul cu 500 de apartamente.

Peste drum de proiectul lui Sorin Crețeanu, frații Răvzan și Bogdan Ghiță construiesc ansamblu rezidențial Yacht Kid, cu peste 200 de apartamente premium și, tot aici, omul de afaceri Andrei Ceaușescu a acumulat terenuri pentru construcția a câteva sute de apartamente premium. În această arie, peste drum de Muzeul Aviației, grupul Nordis a început construcția unui proiect exclusivist cu 51 de apartamente.

Cea mai mare afacere deținută de Sorin Crețeanu este producătorul și distribuitorul de oțel-beton Procema, ale cărui afaceri s-au majorat anul trecut cu peste 33%, până la aproape 80 de milioane de euro. În urmă cu trei ani, Crețeanu a delistat de pe bursă compania sa de construcții Comnord, proces care a evaluat firma la 21 milioane de euro, însă de atunci afacerile constructorului s-au prăbușit. În paralel, s-a înființat constructorul CNO Techno Construct, care va realiza și proiectul din Fabrica de Glucoză și care a raporat anul trecut afaceri de 17,7 milioane de euro, cu 8,8% peste rezultatul din 2019.

Sorin Crețeanu a fost și vicepreședinte al clubului de fotbal Rapid, în perioada în care finanțator era George Copos.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!