0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

IT & E-commerce – Acceleratorul InnovX-BCR, program la care au participat până în prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide înscrierile pentru grupa Startups din acest an, pentru businessuri de peste 50.000 de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acceleratorul InnovX-BCR, programul care l-a care au participat până în prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide înscrierile pentru grupa Startups din acest an, pentru businessuri de peste 50.000 de euro.

În programul de accelerare pentru grupa Startups se pot înscrie companii din tehnologie care au avut în ultimul an o cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 şi 500.000 de euro.

„În Europa Centrală şi de Est avem ecosistemul de afaceri din tehnologie cu cea mai rapidă creştere în ultimi ani, ceea ce crează o premisă favorabilă României, pentru a contribui la dezvoltarea start-up-urilor care aduc valoare adaugată pentru ţara noastră...

Acceleratorul InnovX-BCR, programul care l-a care au participat până în prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide înscrierile pentru grupa Startups din acest an, pentru businessuri de peste 50.000 de euro.

Runda este deschisă până pe 20 februarie pe bcr.ro/accelerator sau innovx.eu

În programul de accelerare pentru grupa Startups se pot înscrie companii din tehnologie care au avut în ultimul an o cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 50.000 şi 500.000 de euro. Programul este deschis atât start-up-urilor din România, cât şi celor regionale sau globale.

„În Europa Centrală şi de Est avem ecosistemul de afaceri din tehnologie cu cea mai rapidă creştere în ultimi ani, ceea ce crează o premisă favorabilă României, pentru a contribui la dezvoltarea start-up-urilor care aduc valoare adaugată pentru ţara noastră. De altfel, obiectivul nostru este să încurajăm inovaţia şi să creăm oportunităţi internaţionale de colaborare, iar în cei cinci ani de la lansarea InnovX-BCR au fost accelerate 152 de business-uri, cu sprijin de la 120 de mentori implicaţi în program. În 2023 continuăm demersul nostru de a oferi antreprenorilor resursele şi sprijinul de care au nevoie pentru a-şi duce afacerile la un nou nivel”, a declarat Ana-Maria Creţu, Coordonator Programe Start-ups BCR.

În urma înscrierilor, până la 20 de start-up-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de accelerare.

Participanţii vor beneficia de mentorat în cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR, de masterclass-uri cu fondatori şi CEO locali şi globali, de acces la investitori locali şi internaţionali şi multiple oportunităţi de networking. De asemenea, absolvenţii grupei vor avea ocazia să îşi prezinte afacerea în faţa investitorilor, în cadrul evenimentului Demo Day de la finalul programului.

“Prin InnovX-BCR, conectăm afacerile din tehnologie ce au viziune internaţională cu clienţii, partenerii şi mentorii de care au nevoie pentru a-şi atinge potenţialul. Oferim astfel sprijin real antreprenorilor care vor să crească în mod sustenabil, pornind de la baze solide, şi îi ajutăm să îşi transforme ideile în afaceri de succes la nivel regional sau global”, a adăugat Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR.

Acceleratorul InnovX-BCR este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft,Startup Grind, Mindspace şi MIT CEE Forum. BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile şi costurile logistice.  

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!