13.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Imobiliare – Impact Developer & Contractor și compania care a construit complexul Luxuria contractează credite de peste 7 milioane euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Buget de peste 370 milioane euro pentru platforma de cloud guvernamental.

Astfel, compania Bergamot Developments Phase II SRL a împrumutat suma de 5,25 milioane euro, iar Impact Developer & Contractor SA a contractat un credit 1,90 milioane euro.

Bergamot Developments Phase II SRL a finalizat integral, la începutul anului, proiectul Luxuria, cu o valoare estimată de piață de 150 milioane euro.

Libra Internet Bank acordă credite pentru activitățile curente ale Impact Developer & Contractor.

Impact Developer & Contractor (IMP) și Bergamot Developments Phase II SRL, societatea care a executat lucrările de construcții la complexul Luxuria Residence din zona Expoziției în București, au contractat două credite de la Libra Internet Bank.

Astfel, compania Bergamot Developments Phase II SRL a împrumutat suma de 5,25 milioane euro, iar Impact Developer & Contractor SA a contractat un credit 1,90 milioane euro. Garant pentru ambele împrumuturi sunt cele două societăți, ca și Bergamot Developments SRL.

Rambursările sunt trimestriale și scadența finală este pentru decembrie 2025. Bergamot Developments Phase II SRL a finalizat integral, la începutul anului, proiectul Luxuria, cu o valoare estimată de piață de 150 milioane euro.

La data de 30 septembrie, Impact avea datorii de 564,79 milioane lei, în scădere cu 15,84% față de cele de 487,56 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. Între acestea se include și emisiunea de obligațiuni scadentă în anul 2026 (IMP26E) în valoare de 6,58 milioane euro listată în luna martie a anului trecut.

Compania vizează, pe lângă structura de îndatorare, și o îmbunătățire a capitalizării și în acest sens, în vară, a închis o operațiune de majorare a capitalului social cu aport în numerar în valoare de 18,77 milioane lei (3,84 milioane euro).

Impact a raportat o dublare a profitului net la 9 luni, la 14,97 milioane lei, de la 7,06 milioane lei în primele 3 trimestre din 2021, dar și 516 de locuințe pre-vândute, cu o valoare agregată a antecontractelor de 272,80 milioane lei (55,63 milioane euro).

Compania intră într-un nou ciclu de construcții și contractări a proiectelor rezidențiale pe care l-a prezentat detaliat pentru investitori acesta acoperind o perioadă până în anul 2027.

Impact Developer & Contractor și compania care a construit complexul Luxuria contractează credite de peste 7 milioane euro

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 57,76% și care îl mai are ca acționar relevant pe Adrian Andrici cu 12,72% din titluri, este listată la cota Bursei de Valori București, iar ultimul preț de închidere, de 0,3580 lei/acțiune îi conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 846,91 milioane lei (171,74 milioane euro).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!