FacebookTwitterLinkedIn

SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a încheiat trei noi contracte de închiriere pentru un total de 2.000 mp. Cele trei companii sunt start-up-ul românesc ZoidPay, dezvoltatorul de software Kubeark și dezvoltatorul imobiliar Certion. 

ZoidPay, companie specializată în tehnologia blockchain și în furnizarea de soluții de cripto lichiditate, a contractat întregul etaj 11 al clădirii pentru sediul său central. Start-up-ul românesc a fost fondat în 2018 ca furnizor de arhitectură deschisă pentru servicii financiare Web 3.0 și ca platformă de cripto lichiditate, care permite emiterea de carduri pentru achiziții de la orice comerciant.

Totodată, dezvoltatorul român de software Kubeark se va instala în noile birouri de la primul etaj al turnului. Compania oferă scalabilitate rapidă pentru produse SaaS și implementează produse software de business management. 

Certion, cel mai recent membru al comunității de afaceri din turn, a închiriat un birou la etajul 12 al clădirii. Compania dezvoltă mai multe proiecte imobiliare premium pe litoralul românesc.

Proprietarul clădirii cu 37 de etaje, dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI), a implementat anul acesta un proiect de investiții pentru dezvoltarea Centrului de evenimente SkyHub, reproiectarea lobby-ului clădirii, precum și a altor facilități. SkyTower a semnat opt noi contracte de închiriere sau de prelungire anul curent, iar în prezent este închiriat 100%.