FacebookTwitterLinkedIn

CPI Property Group, un gigant european în domeniul real estate, a încheiat un acord pe cinci ani cu LG Electronics România pentru închirierea unei suprafețe de aproximativ 1,400 mp în clădirea de birouri myhive S-Park, începând cu primul trimestru al anului 2024.

Acest spațiu va servi ca sediu local pentru LG Electronics România, consolidându-și prezența în zona de nord a Bucureștiului, în apropiere de Piața Presei Libere și Parcul Herăstrău.

„E o bucurie pentru noi să ne extindem portofoliul de chiriași cu LG Electronics România şi suntem mândri să putem oferi partenerilor noștri spaţii de birouri care reflectă angajamentul pentru perfecțiune. Cred cu tărie că myhive S-Park se va potrivi perfect cerințelor şi dorințelor echipei LG Electronics România, care se va putea bucura în noua casă de toate facilitățile oferite de acest proiect unic”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România. 

myhive S-Park, o clădire modernă, oferă o suprafață închiriabilă de 34,300 mp și facilități adaptate la cerințele post-pandemice: centru de conferințe, parcare generoasă subterană, diverse facilități de servicii și infrastructură variată, inclusiv zone verzi și un centru de birouri flexibile numit mycowork. Certificată BREEAM Excellent și Access4You, clădirea găzduiește deja diverse facilități, de la restaurante și cafenele la zone de relaxare și servicii de înaltă calitate pentru personal.

„Noul context economic a adus schimbări în mediul de business și în procesele operaționale. Am ales myhive S- Park pentru noul sediu LG Electronics România deoarece ne-am dorit o schimbare de perspectivă și o locație perfect adaptată stilului de lucru, la momentul actual. Spațiul ne oferă posibilitatea optimizării flow-ului de lucru între departamente și construirii unui showroom modern, în care să prezentăm partenerilor noștri cele mai recente produse LG.” spune Sorin Spinu, Managing Director LG Electronics România.

Tranzacția a fost intermediată de SVN România.

„Decizia LG Electronics România a venit natural, ținând cont de nivelul ridicat de eficiență al clădirii, de multiplele facilități oferite și de serviciile existente, precum și de zonele verzi, atât din cadrul proiectului cât și din proximitatea sa. Piața de birouri trece printr-o perioadă caracterizată printr-un nivel foarte redus de livrări noi, Piața Presei Libere fiind una dintre zonele de interes, cu o majorare de peste trei ori a suprafeței tranzacționate în primele nouă luni din 2023 față de întreg anul 2022.” a declarat Cătălin Stan, Associate Director | Office Division, SVN.