9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Imobiliare – NEPI Rockcastle și-a vândut depozitul din Otopeni turcilor de la Süvari – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, și-a vândut depozitul din Otopeni unei firme controlate de reprezentanții reței de magazine de pe piața locală a lanțului turc Süvari...

Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.

“Grupul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor, dezvoltator și proprietar de centre comerciale din Europa Centrala și de Est, confirmă vânzarea societății Otopeni Warehouse and Logistics SRL către River Property SRL, în ianuarie 2024.

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, și-a vândut depozitul din Otopeni unei firme controlate de reprezentanții reței de magazine de pe piața locală a lanțului turc Süvari.

“Grupul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor, dezvoltator și proprietar de centre comerciale din Europa Centrala și de Est, confirmă vânzarea societății Otopeni Warehouse and Logistics SRL către River Property SRL, în ianuarie 2024. Otopeni Warehouse and Logistics SRL deține o clădire cu o suprafață net închiriabilă de 4.801 mp, din care 3.227 mp depozit logistic și 1.574 mp birouri, și terenul aferent cu o suprafață de 14.807 mp, localizate în Otopeni, Ilfov.  Valoarea de vânzare a proprietății a fost de 5.750.000 euro.  

 

Strategia NEPI Rockcastle este de a dezvolta și administra centre comerciale în Europa Centrală și de Est, iar proprietatea menționată nu făcea parte din portofoliul strategic de dezvoltare al grupului”, au transmis, la solicitarea Profit.ro, reprezentanții NEPI Rockcastle. 

Süvari a deschis primul magazin în Turcia în 1997, iar în același an a început deschiderea de magazine și pe piața externǎ.

Astăzi are peste 160 de magazine în 9 țǎri.

Depo­zitul din Otopeni a fost în portofoliul NEPI din 2010, având drept chiriaș opera­to­rul de logistică De­lamode și UPS Romania.

NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

În România, compania deține 25 de centre comerciale, printre care: București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Targu Mures (Shopping City Târgu Mureș) si Ploiești (Ploiești Shopping City).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!