9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Imobiliare – Noua inaugurare din inima Bucureștiului este un capitol pentru fiecare din noi – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Așa îi așteaptă Florentino Delure pe vizitatorii concept store-ului lansat în premieră la București pe 23 martie în cadrul unui eveniment deosebit.

Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți și inclusă în „Lista Monumentelor Istorice”, se știe doar c-a fost muzică și multă lume bună, iar pozele și clipurile de pe rețele ne lasă doar să ghicim ce-a fost mai departe.

Uși larg deschise. O terasă care te invită la cafea. Geamuri ce pun în lumină creațiile de artă de pe umerașe. Calitatea Made in Italy și stilul atemporal.

Așa îi așteaptă Florentino Delure pe vizitatorii concept store-ului lansat în premieră la București pe 23 martie în cadrul unui eveniment deosebit. Despre Grand Launch-ul de la vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți și inclusă în „Lista Monumentelor Istorice”, se știe doar c-a fost muzică și multă lume bună, iar pozele și clipurile de pe rețele ne lasă doar să ghicim ce-a fost mai departe.

Noua inaugurare din inima Bucureștiului este un capitol pentru fiecare din noi

Despre Florentino Delure, însă, se știe încă până la venirea casei de modă în România. E un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare și redescoperire. 

Așadar, brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase. Ba mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă. Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Noua inaugurare din inima Bucureștiului este un capitol pentru fiecare din noi
Noua inaugurare din inima Bucureștiului este un capitol pentru fiecare din noi
Noua inaugurare din inima Bucureștiului este un capitol pentru fiecare din noi

În final, avem posibilitatea și să ne delectăm dintr-un video deosebit de la eveniment, pe care-l poți vedea mai jos.

Vă invităm să deveniți parte din universul Florentino Delure și să rămâneți la curent cu toate noutățile ce ni le pregătește acest brand inovativ. Rețelele de socializare le găsiți mai jos.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

www.florentinodelure.com

Articol susținut de: Florentino Delure

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!