FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar autohton River Development, a numit-o, din luna ianuarie 2024, pe  Oana Rădulea în poziția de Managing Partner al companiei, după plecarea fostului director executiv, Liviu Birău. 

Oana Rădulea are peste 21 de ani de experienţă în industria de dezvoltare imobiliară locală și internațională. Înainte de a se alătura grupului de companii River Development, ea a ocupat timp de șapte ani poziţia de Leasing & Business Development Director în cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ în Europa Centrală și de Est. 

“Anvergura dezvoltării și impactul asupra zonei central – vestice a Bucureștiului, împreună cu nivelul ridicat de specializare atât pe dezvoltare imobiliară, cât și pe activități de Property & Asset Managment, reprezintă în continuare punctele forte ale companiei”, a declarat Oana Rădulea, Managing Partner River Development.

Compania deține proiectele de reconversie urbană Sema Parc și The Light, ambele situate în zona central-vestică a capitalei și în diferite stadii de dezvoltare.

River Development are în portofoliu peste 150.000 de metri pătrați (GLA) de spații de birouri și a livrat peste 55.000 de metri pătrați de clădiri noi clasa A în ultimii patru ani, în cadrul Sema Parc și The Light, prin cele trei clădiri de clasa A – The Light One, Londra și Oslo. Grupul a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și deține investiții curente în valoare de peste 150 milioane de euro.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.